Don´t stop me now. I´m having a good time. I dont want to stop at all

släpp aldrig in dom här
och ge dom
inga nycklar till mig

ge dom inga nummer som jag har
säg att du inte vet

släpp aldrig in dom in hit
ingenting från deras värld
släpp aldrig in dom här
och säg att du inte minns

släng alla kartor
säg att
du inte vet var jag finns..


Man blir fuckoff i huvudet av att vara hemma, EN DAG, och jag sysselsätter mig med att sätta min spotify-lista i BOKSTAVSORDNING! Normalt..

 Det där var den enda normala bilden från i helgen. rödvin, jo man tackar. Här dock med jack/cola. Stark sådan. Som jag även köpte en likadan till M, jaa sen blev de ju som de blev :)


Love what is ahead by loving what has come.

"Här kommer en 6:a flugsmälla."

"Elin??!! Styr upp persilja."

"Stör jag?"
"Nej vad tror du. hjälp mig."

"Om folk inte gillar dig, så är de inte för att du är elak utan för att du är en stark kvinna. Folk tycker sånt är läskigt. Det gör inte jag."

"Det här känns som en dröm."

"Det här är fröken tavesta förstår du, såna gillar vi."

Efter en halvjobb dag med urgulliga kunder rejcade jag hem och tog en middagslur.
 Sedan kom mammas vänninor. En stund snack med dom om sex, grabbar, hår osv kom M och hämtade mig. Hem till henne ochn pimpla rödvin.
Sedan styrde T upp skjuss och vi hamnade på Mira Mar med E och E oxå. God mat, mycket mer vin och berusade på livet knallade vi till park. Ännu lite mer drinkar.
Kul kväll. mycket kul eftersom det visade sig att jag vunnit vadet, sa jag inte det va? Ska säga att det va svårt någon dag när man hade folk som ville pajja men överlag: enkel match.


"emma hela ditt liv är som en highschool film.."

Idag vaknade jag brevid en skönhet. Min vän som är en av de få som lockar fram en sjuk sida hos mig. Där man kan leva ut och vara som ett barn igen. Som igår när vi åker hem från stälje. Ser en bil som åker i en enorm vattenpöl framför oss, vattnet sprutar åt alla håll. Gasar på lite extra...bara för att lixom. Vattenplaning. The Calling ur högtalarna. Extas.

Var bara tvungna att åka och vända och göra om det igen. Igen och igen.
Att vi sedan hade adrenalin upp till öronen och missbedömde hastigheten vid avfarten på motorvägen och åkte rakt fram i vägen utan att stanna, är en annan sak. Tur att det inte kom någon bil.

Idag har vi vaknat väldigt sent efter ett sent natt-lan, film marathon. Varit ute och sprungit/gått, elgiganten och köpt en ny kamera (hoppas att alla tattare har tagit sina grejer av ngn annan, så de slipper stjäla av mig nu), varit i skärholmen och på Ikea. Varför är det fan ingen som vet.
Vi låtsas typ som om att vi har ärenden att uträtta men kommer hem med: stora smycken, smink, en lös hand, ett doftljus, te, strumpband, underkläder, en väska.. (kul att det låter som om att jag planerar värsta natten. hahah)

Men det kanske jag ska eller, kul. Jag fick nyss ideén om att jag kanske ska börja hooka upp folk med varann...

J säger
:du
J säger:jag försöker styra upp en dejt
J säger:åt min vän
trine säger:Okay med vem
J säger:jag täntke på hon emma
J säger:är hon singel?
J säger:han gillar såna stekartjejer
J säger:som gillar stureplan o så
trine säger:Haha hon är inte stekig
trine säger:Men singel
J säger: Är hon soft?

fortsättning följer.....


Överraskningsfest för Marika!

Jag och Bejs kan vara de bästa partyplaners som finns. Kan inte beskriva hur nervös jag var på dagen när jag var hos M och skulle fira henne, för att sedan iväg och fira en annan kompis. Höll på och försäga mig flera gånger, och när jag mötte B i dörren och han gav mig nycklarna till lokalen och jag sedan kunde kasta mig iväg kändes det som största lättnaden i hela mitt liv... haha typ. Hem och fixa på 45 min, hämta upp folk, handla, hämta upp mer folk. Blåsa 140 ballonger, slänga serpentiner överallt, möblera om. Få dit allt folk och sedan släcka ner och invänta.
LYCKAT!


Ta min hand, vi följs åt, vi ska alltid åt samma håll..

Grattis på födelsedagen Marika! Solstrålen i mitt liv! Jag kommer att sakna dig så himla mycket när du är ute och reser i stora världen <3


Success that never ends. Smiling, having fun. Feels like a number one.


Johanna "mitt hår är så jävla långt", fru, Hollstrand fyller idag 23 år! 
En stjärna som alla vill gratta!

(I´ll be there to make you smile)

Why do you like the way regrets taste. Silly boy get out my hair...

No, people make mistakes
But I just think your ass is fake


It´s on!! Ett vad innehållande: Sex, schalgerutstyrsel och svart! Det står mellan mig, Leo och E. Jag ska vinna, och då mina vänner kommer ni få se på något roligt. Nog sagt om saken.

Jag tycker att Kekkonen kan vara en av de snyggaste just nu.


Vi har numera en väldigt modern stero på salongen, förut en brusande icke fungerande, hackande liten jobbig sak. Den här tar min ipod, med mycket blandad musikstil, har gjort en spellista med lite mer salongsvänlig musik, vilket uppskattas av den äldre publiken otroligt nog. Iaf. Jag och A tog ett snack om saken: "Den är asbra men, Nej fyfan Emma, jag skäms så himla mycket när den där italienska smörsångaren kommer på. Hur tänkte du där. Pinsamt!"

Ställer mig genast i försvarsposition och :"Men vafan den är ju skön ju.."

Hon kontrar: "Tänk att ligga framför brasan.. på typ.. hmm EN PLÄD!! Och dricka rödvin med en man.."

Båda: "HAHHHAHAHAHAHAHHAAHAH!!" (vilka romantiker vi är.)


Grattis Stoffe på födelsedagen!!

Brödrostar-"ligist"-estet-Christopher fyller 20 bast idag!

just waiting for someone to prove me wrong.

Med tanke på att jag blivit av med en ägodel, Trine hällt ut baileys över min mob, fått reda på att en gammal vän hade dåligare omdömde än vad jag någonsin hade kunnat tro och glömt min tandborste...
Så måste jag ändå säga att den här helgen var bra och rolig!
Utgång i fredags och cocktailfest hos Marika i lördags.

Jag blev imponerad av en del människor. Jag älskar när folk är raka och ärliga och när jag själv blir motbevisad. Min svaga punkt här i livet är att jag alltid tror dåligt om människor först, eller iallafall är misstänksam. Sedan när de visar sig vara typ as coola blir jag alltid lika glad.
Det finns tre stycken i helgen som fått mitt hjärta att bli sådär lite extra varmt.

Sedan finns det folk som tror att de kan bygga en bro som är osänkbar, ge ut sig själv sjukt mycket för att sedan rasera den själv. Grejjen är att efter en sån sak så går den inte att rasera.
Sånt där kommer man lära sig efter några tillfällen i sitt liv. Jag själv blev lite vad jag intalar mig själv, expert på det området under det här året.

Igår vaknar jag sjukt tidigt och blir hämtad av E, hon ska shoppa med J och jag och Leo hänger med som sällskap (dvs vi vill käka). Spontan köper en tröja som ser skön ut. Och det blir svårt att hitta en stol,bänk,soffa i skärholmen som vi inte suttit på... bakis. Sedan blev det häng hos Leo till filmen "flickvänner från förr", väldigt bra. Seee den då.

Den här veckan är en kalas vecka. Idag Leo, imorgon lillebror, torsdag Johanna och lördag Marika.

Grattis på 23 års dagen! =)

Enligt E´s mamma: ett riktigt våp, fyller år idag!

Never seen a bad guy before??


Tog vi helg nu eller?

I
veckan har jag lagt ned en förmögenhet på två saker, en som jag behövde (en ny sylvass sax), och en sak som jag redan har. Bara för att jag är en sån jävla lyxare. Borde kanske skänka en slant till rädda barnen istället...

Ikväll blir det rödvin, 70% och mocca. Om någon tycker att jag är dum i huvudet, så är det Tesse ni ska slå, för det är hon och M som har tutat i mig det där.


Felt her lips on my neck. And her voice in my ear. Like I want you tonight. Thought I could fool her charm

Nu jävlar kommer ett hejdundrande inlägg ska ni veta!

Vi börjar med helgen, Fredag- nykter utgång. dör lite när jag tänker på det, haha.  Fyfan vad man ser mer saker ute när man inte druckit. Dessutom skulle jag hem och jobba dagen efter, hade en brud (som för övrigt blev överväldigad och super nöjd, Jag blev oxå nöjd, andra i efterhand har oxå varit jävligt nöjda. Hon såg tydligen ut som en sagoprinsessa.)
Emma var därimot på G den kvällen, männen minst sagt på, det bjöd på shots och en råkade välta en stol lite grann på henne, då hon nästintill ska ta upp den och NITA honom med den. Luuugn. Vänder huvudet till och i nästa sekund så står hon i andra änden av baren och tar täten med en grupp okända människor "Drick, drick, drick..." ni vet- och håller takt med huvudet upp och ned..

Jag åker hem efter lite dans. och ringer och tvångspratar med Leo som grymtar tillbaka sömnigt. Sedan ringer jag T, hon sover oxå men kan iaf vara med i min disskution och skratta lite :)

Jag orkar verkligen inte rodda runt i andras relationer, och skulle helst vilja hålla mig utanför. Sedan verkar folk inte ens fattat grejjen. Förutom vissa, som känner mig : "Emma du är som en man!" Kanske lite rädd, skulle andra som känner mig säga.  Och jag ska i ärlighetensnamn erkänna att jag är rädd, för att missa saker i livet. Fastna igen. Ångra. Så man kan säga att jag kör en speedad version av carpe diem..

Lördagkväll var det bara hem och snabba sig. Ringer min killkompis igen, som är något piggare denna gång för klädesråd... Följde inte dem, som vanligt när jag frågar folk. Tvärt emot.
Möter upp E med 50+ crewet och drar upp mot Globen, Ladies night!
Ja vart ska jag börja.... det var galet! Vi går in en extra gång för att få en till gratis välkomst cider, redan hällt i oss en malibu cola upp. Mingel och Bygg matte, vin och middag mitt i globen. Showen drar igång. Köper mer dricka, lite till. Ska senare iväg på Cocktailfest hos J, där vi helt klart tror att alla kommer att vara aspackade.. måste hinna ikapp dom... mer dricka!
När vi anländer, känns de såhär i efterhand som om jag bokstavligen rullar in på en finare tillställning, efter ett tag ska alla gå och vi styr på tälje, flammingo. Hittar lite kompisar och... aaaa....


RSS 2.0