Lisa söker.

Jag har ju sagt ett tag att jag ska lägga upp lite heta singlar här.. (ingen kommer undan) Oj, jag känner pressen.
Vi gör ett försök. Först ut är Lisa:
Lisa är en händig kvinna med dialekt. Stor kunskap inom frisörvärlden och stockholms nattliv. Har bl.a jobbat på toni&guy, men kände tills sist att stället där jag jobbar (alltså mig) drog lite mer.
I stora drag är hon en väldigt omtänksam,galen person men som ändå kan bita i det sura äpplet om det skulle behövas.

Snabbfakta:
Underkläder? Ja absolut
Plånbok? Fet asså.
Last? Alvedon och läppglans
Hur ska drömkillen se ut? Finns han så är han i London.
Favvorit skiva? Omöjligt att säga
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Spökhuset och berg och dalbana
Vilken film kan du alla replikerna till? Almost famous
Gillar du att slåss eller? Nej?
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Ace ventura
Gillar du att laga mat? Nej.
Det här är jag bra på? Festa, slösa pengar, klippa hår

Så. Söker du efter en fräck frilla och gärna partar med sthlms rock party elit, samt kan tänker er mysa hemma en söndag i sängen. Men ändå kan tåla att fröken reser till London för sina äventyr titt som tätt. Tveka då inte att höra av dig så fixar jag en dejt för er två.



Vem dricker ens 5 koppar te i ett svep?

Vem får ens 30 rabattkort från taxikurir hem skickade? Jag har verkligen trott att jag är rik och åkt massa taxi... i guess.
Och vem msnar ens med män från holland som ska komma till sthlm....äh det är kul ju!

Ngt mer kul var min filmkväll med R igår,Vet inte vad jag ska säga om saken, ni som vet.. vet. Det jag vet.
Sedan gick jag hem till J och sov och skvallrade. Och idag startade vi dagen med en promenad till mariekäll. Värsta hurtigt ju...

Såhär mysigt hade vi i söndags. Hoppas på att få lika mysigt med min middagsdejt J imorgon.

What in the world can make a brown-eyed girl turn blue

Another shape of my heart.
She never was a qutitter, she's got the look.

Kl.13 gick tåget till Gävle i lördags. Det var jätte kul att åka tåg. Om man bortser från att jag höll på att somna några gånger. Kl 15 mötte T mig vid stationen och vi gick hem och lagade mat och drack vin. Efter en stund kom hennes killkompis som halvt som halvt hade bjudit in sig själv. Riktigt speciell kis det där, satt och snacka om sina katter som var hans liv och visade bilder och hade sig. Men ju mer jag drack desstu mer rolig blev han. Men vi kände att kattsnack heeela kvällen hade blivit lite jobbigt så vi styrde oss mot en förfest i grannområdet. Där vart det livat vill jag lova och de hade älsklings vattenpipa!
Vid ca 23 var jag och T tvungna att dra till Heartbreak eftersom att vi är så unga. Denna gång gick det lätt som en plätt att komma in, bara T som behövde visa leg. mohaha.;) Jag älskar heartbreak: det finns alltid en viss garanti där, goda drinkar, snygg lokal plus personal (hmm ngn sa visst lite högt i garderobskön "han va ju inte heelt fel",varpå karln ser väldigt rolig ut. "du hörde inte de där va?" "hm nej" lite senare fick han en lapp.) trevligt folk och väldigt bra musik. Appropå trevligt folk, (Internt) träffade några killar som faktiskt var från ÅLAND.. jag förklarade hela talesättet om att man är på åland för dom..dom dog. Jag fick i min tur höra att jag hade luriga ögon. Då kontrade jag med värsta stå upp komiken, jag VAR lixom Robert Gustavsson, Johan Ulvesson och Björn Gustavsson TILLSAMMANS. Ni skulle sett och hört.




I got the feeling we belong to the night.

Fredag. Visste inte ens att man kunde göra så mycket på en dag. Efter att ha sovit hos J (gått en asläskig promenad mitt i torsdagsnatten, blivit frälst av gossip girl) sov vi ca 5 tim och tog tåget upp till sthlm på morgonen, odd molly utförsäljning som jag såklart hittade en fin kofta på, frukost i stan och var på plats på jobbet kl 11. Lunchade med Leo, jobbade, kom hem duschade, packade, stressade som fan för att hinna lagom tid till förfesten. men fick ju såklart vänta på L i hundra år och tillbringade en lång tid i soffan med pappsen till digiloo eller vad det nu kallas.
Hämtade upp J och var vid förfesten vid 9. Sedan vart det cocktail kväll på 550 och sedan olles. Ganska bra kväll, tills vi kom till Olles då det blev det en grym kväll! Jag blev så glad och generad och riktigt imponerad av .... och mig själv faktiskt. I know the game and know it well;) Gick och pratade med samma person i 1 timme tills jag slöt upp med J och hade mys i hennes säng. min fina prinsessa!


Hösten är ung och oanvänd.

Åh, vilken underbar dag! Igårkväll var skit och imorse vaknade jag av ett fiiinfint sms. (dra upp, tryck ner funkar, stryk de andra i tidigare inlägg).

Solen skiner idag och jag hann allt jag ville imorse, kom ihåg det jag skulle osv. Levererade tillsammans med Heavy på jobbet!
Och på lunchen hade vi möte och lunch utomhus på lilla maräng. Lax & philadelfia toast. mmmm.
Det bestämdes att vi ska ha en hårvisning isammanband med nästa modevisning, så nu behöver jag 3 modeller som får färg, klipp till bra pris, men som ställer upp på lite saker samt en heldag ute på taxingeslott. Någon som känner sig manad?:)

Hade tydligen även beställt saker från hm, va bra av mig!

Slutat tidigt idag oxå! Åkte hem med hög härlig musik och nedvevad ruta;) Hann ligga ute på gräsmattan med Vilda och Rasmus. Och snart ska jag till min prinsessa och laga middag och mysa. Sedan ska hon ta med mig på odd molly utförsäljning imorgon. wii!

Hoppas ni haft en lika bra dag!



(alltid retar det nån,)


Till min Heavy. Love Hjalle;)
Om det här programmet skulle sändas nu så skulle jag vara först att söka. På rymmen.


It's were my reason stops, and something else comes in.











I dag på jobbet har jag haft två tjejer hängandes över mig, som ska bli frisörer. De var faktiskt lite i vägen ibland, men det lyxiga var att de shamponerade mina kunder åt mig. Asnice att prova på att ha assistent;)

Varit konstig idag. Fick höra glada nyheter och framförda komplimanger men kunde inte riktigt ta in det. 

Glädjs åt att jag har 4 fullspäckade helger framför mig med BARA roligt, sedan två tomma och sedan två fullspäckade igen. I die. Längtar som fan.... (Tack babe för hjälpen med biljetten annars hade de fan inte gått. haha)

Kos låt. När jag åkte hem så var jag tvungen att åka längre än vad jag behövde för att få höra klart denna:


Bring your best tshirt.


Oj, jag ligger lixom efter i bloggvärlden känner jag. Hur har folk tid att skriva varje dag, flera gånger om dagen och även på helgen. Jag förstår de som tjänar feting cash på det, de är ju tvungna. jaja. Det är ju kul att läsa för en annan, de man hinner med dvs.

I söndags vaknade M före mig och denna gång var det inte jag som röjde (har jag ens röjt förr, ja kanske) av att folk ovanför stampar/hoppar whatever. Vi bestämmer oss för att fixa min mob och sedan dra till skärholmen. Som hon själv skrivit, hon höll på att dö när jag stod och skulle fixa. Ena försäljaren tog tio kunder och jag stod framme vid kön hela tiden och fick snällt vänta och svara på alla dessa frågor. män...
Bakisshopping är iaf den bästa! Hittade såklart massor. Därav rubriken. Därav David Bowie.
På kvällen brummade jag till sörängsskogar och lekte med T, vi åt violglass. Roligaste smset ever "Varför har ens min pappa oxå en .............."? HAHA. män.....

Ja så blev det vardag. Eller för mig finns det ingen vardag. Men för vissa finns det utrycket tydligen fortfarande. Jag och J ska ju då ha "lyxvardag" mkt snart. Då ska vi fixa och planera åre som de sanna reseledare vi är. Min prinsessa.
Jaha, nu kom min minsta lillebror in och skrek att jag skulle sänka min emo-musik???! Jävla ord de säger nuförtiden, skit ungar. Jag börjar faktiskt fundera hur det är ställt med han föresten. Jag kan vakna av att de spelas italienska toner ala eros ifrån hans rum på kvällarna.

All publicitet är bra publicitet. In case you forgot, här är jag stressad imorse. Prickade hälften rätt ungefär (fan va snygg alltså):


Girl. No doubt, we got it together!

Och fem, och sex, sexy, sexy, sexy
Och sju, och ått, rör din kropp.


E
n livsnjutare, en brud som skallar träd, en som är prinsessa, en lila tjej, en som gärna headbangar, två som gör en discoattack, några är på ålandsfärjan fast ute på krogen och andra i New york.
Jag säger bara: Rör din stjärt gumman!

Igår stod Cathrine för kalaset och vi gick en än gång igenom grejjen med "Tryck ner, dra upp" som alltid funkar. Som visst inte funkade?...
Det gjordes minst sagt kryddiga drinkar och jag var bright för en gångs skull och gav bort det bokstavligt talat galna vinet som gör en sinnessjuk. Jag delade upp det på mig, J och T. De hade knappt något att dricka men var ändå de som vart mest packade. Hur förklaras det? djävulens dryck. Ska aldrig mer köpa något liknande.
Tydligen så hade vi abonerat 550 för oss själva oxå, jag visste inte ens det. Men det var coolt. Efter att några gått bort sig därinne och en annan ramlat på golvet samlade jag truppen och så drog vi till olles, på vägen dit hann även två stycken med en discoattack. Jag svär att jag skulle göra väldigt mycket för att se karlns min igen!
På vägen hem fick jag och M sällskap av Tobbelito. Plötsligt fick M tokryck och körde som en galning, T flög runt i baksätet och skrek saker som "Nu jääävlar. Marika kör som fan! Mina kallingar flög av!!", Sedan tror jag att han började gilla spänningen sådär mitt i natten så när hon stannar vid ett rödljus säger han: "Varför stannar du för?", "Eh för att det är rött kanske?". "Skit i det, vafan det är ju mitt i natten". När vi sedan kom upp på motorvägen och gatlycktorna tog slut, upptäcktes det även att M glömt att sätta på lysena.. Och det var såklart inte slut här med historien om T. Han såg steron (som inte funkar) och hänger sig fram mot framsätet och ska börja fiffla med kablarna i farten. Hög spänningsfaktor!









It's a!

Nu är jag bara hemma och vänder, ska iväg på en hemlig mysgrej.
Kanske mer details sen.. :)

Just de, idag har jag shoppat md ,decleor pryls för 2000spänn! Det är nog bara jag och M som gör sånt. haha.

Va lyckligt lottad man är ändå. Eller det har man väll fattat hela tiden, men ibland möter man människor eller hör om dem som påminer en om det. tyvärr inte något posetivt om dom just.
Jag tänker att va jobbigt om jag skulle själv ha liknande åsikter. Då skulle jag nog skjuta mig själv för det hade varit för olidligt att gå runt så. Undrar vad som hänt i deras liv som gjort att de blivit så bittra. Vart är hamonin och glädjen? Står de inte ut med sina kroppar? Självkänslan? Vart är stimulansen i de människornas liv?
hoho?
 tomt.
Kanske bara för mycket fritid men det betvivlar jag. Det lyser igenom ,LYSER!
STOR KRAM till er, ni behöver det.

Dags att fixa, dags att dra. ohh...<3

I'ma tell you. Like you told me. Cash rules everything around me, singin' dollar, dollar, bill y'all!

Är jag en tjej-tjej ala Marika? Ibland undrar man alltså. Hade en rosa dag idag, vilken man kanske förstår av bilderna. Rosa kofta, rosa moln och var såklart då tvungen att fota lite rosa. Bara tåringen som fattas eller hur M?;) (Tycker föresten att alla ska köpa den snygga ROSA stylingtången från ghd och sponsra bröstcancerfonden.)

Är så himlans stollt över min mamma och Ullis!
Kom hem för ca en halvtimme sen, Fixat modellernas hår, hjälpt till med av och påklädnad, burit, städat och fyllt hyllorna i butiken. Det är väldigt trångt efter visningen när alla ska handla och allt verkade vara i en röra, folk som frågar saker hela tiden och ngn kund kom med ett par björnborg stövlar..en sko var i 38 och den andra 39, ehh fick leta som en tok på lagret.
Jag själv hade varit lite klipsk och redan snappat åt mig ett par marc o polo stövlar, 9cm svarta pumps och vit/silvriga adidas skor. Så jag hade mitt på det torra. Men såg lite kläder jag ville ha oxå, vit skjorta från saoked, bomerang kofta och hellst en bomerang dunjacka till. eehh fyfan nu blev det en modeblogg. i die. Påmin mig om att aldrig skriva ngt liknande igen.
L har föresten tackat nej till sthlmstreetstyle, as ballt!

Lillebror och T var och fixade med cateringen idag och jag tvingade dom att vara med på bild. De vart sura sedan åt jag upp all överbliven mat. haha

Nej, varm choklad sen försöka sova, ska upp tidigt och jobba igen!
(Bilder från bakom scenen.)

It's disco?

Leyla, en cool bekant. Henne har jag fått höra mkt om och även sett av, men detta har jag tyvärr missat irl. Discoattack kallas det och kan utföras både på svenska och engelska. Att hon jobbar på T&G gör henne även lite coolare.
15 sek galet och roligt klipp har ni att se fram emot:


Känner du?

Veckan bara svishar förbi. Redan onsdag, imorgon torsdag sen är det helg och massa bus.
Igår hade jag Sandra i stolen och i mitt våld, det blev lugg. Snygg och jävligt cool tjej. Me like.

Idag vart en riktig myshöstdag. Kofta. Ingen stress, och jag var själv på frisörsidan på förmidagen. Mellan varven hade jag och Emma tid för te och tjejsnack. Tror att jag har förtärt ca 5 koppar idag. Jag tar alltid grönt och hon tar alltid kanel<3 Och med sista kunden stimulerades jag verkligen! Det blir så när jag får syssla med det området jag intresseras av och är lite extra bra på. Vi tre snåret dundrade L och A in och röjde, sånt gillar jag oxå. och vem vet kanske är de kvar där ännu och röjer;)
Jag själv åkte hem med jävligt mycket papper och pärmar som min revisor hade lämnat åt mig. 3 års bokföring!?! Man kan igentligen säga att pärmarna åkte hem med mig och inte tvärtom... De ledsnade nog på att jag aldrig kom och hämtade dem och åkte och lämnade dem, haha. Och dessa ska alltså sparas i 10 år, Vart då är då min fråga? Under sängen eller, ingen vet!

Imorgon blir en lång dag, först jobb sedan ska jag fixa håren till modevisningen, sedan ska jag hjälpa till vid visningen, och sedan städa efter visningen.

huuhh, jag får lite gåshud när jag får höra att "någon" har lagt till sina ex/ligg/folk denne varit jävligt intresserad av och tvärtom på face. Vissa får aldrig ro och kommer alltid behöva söka bekräftelse.  Jag gissar på, när katten är borta.... Men det är bara en gissning, vad skulle jag veta. You must be smooking crack!

Mycket snack om idol, jag tänker börja kolla när de duktiga intar scenen. Här är ett av mina favvoritklipp från förr i Idol, älskar låten:

Nu när ni vet hur cool han är, förstår ni att han aldrig finns där man tror han är.

Once I was burned by love, but now I'm cold cold cold.

V
ad hände? Ville jag ens gå ut först? Ja.Nej.
Så vad hände, efter 1,5 tim resa gick jag av i Solna. Det skulle bara finnas en utgång från stationen och jag tog den jag såg. Hamnade utanför Bmw's bilhall. Vart fan är festen?:) ringer och Michel kommer och möter mig. Där var festen redan igång. Och jag kan säga att det var tur att jag fortsatte vidare hem i taxin när de andra gick av för att gå på krogen. Ringer hem och mamma svarar, hon har berättat idag ganska roliga saker......Det jobbiga här var att taxidrivern var en liten kis som inte kunde köra bil, och satt och stampade på gasen så mitt huvud åkte fram och tillbaka. Men han var snäll oxå, jag fick pruta.
 Iaf  690kr senare var jag hemma i tryggt förvar.

Nu är jag trött, kan bero på två härliga dagar. Kan oxå bero på att Alex ringer och väcker mig, vi hade ju bestämt att rapportera om våra kvällar så, efter att vi pratat en stund frågar jag vad klockan är. Klockan är fem?
Haha i die. Johanna där ligger du i lä med dina ringningar kl sju;)

Okej, tillståndet är inte bara trött. Glad, pirrig bör läggas till oxå! Rehab and reload. Behöver genast cola zero och ett grönt äpple. Over and out. Check.



(så kollar alla på snygg-Lisa i videon, rödhårig vid trummorna bl.a)


Och jag föll för nån på en fest nånstans.

Jag gillar att åka full när jag är bil !









(Bilderna kommer på ansiktsboken.)

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, livet är så underbart. Igår var den bästa kvällen!!   <3
Thaimat, Förfix på salongen, Förfest och födelsedagsfirande för C, 727424st motorstopp senare var det 550 med goda vänners sällskap som gällde! The crew tog upp halva dansgolvet! 
Där bevittnade vi det häftigaste jag sett på länge ; ett dödslyft!! Fatta mitt på dansgolvet ala Arja Saijonmaa goes gay Tobias, fast det här var mer Anna Book och Peter Settman. Men ändå;) Anderas dog när M pratade med honom imorse och förklarade lyftet bl.a, sa en riktigt rolig sak på göteborgska. I DIE!
Alla var tok snygga och rockade röv. och jag hade som vanligt energi för flera hundra som jag inte riktigt kan göra mig av med. Sedan bar hela 550 av till efterfest hos partystarter A, det var lite galet... och galet mysigt:)

(Marikas inlägg på sin blogg satte huvudet på spiken för denna kväll.)

"Vad var det för man lixom, där du var, där var han.!?"
"Man ser ju vem som är vem, alltås eh vem som är mannen i förhållandet."
"Asså vad händer, hon måste ju bara ha världens bästa personlighet annars är hon ju fucked for life, för hon är ju tok ful."
"PÅ med lysena, Marika! Polisen är efter dig!!"
"Ja men det var annorlunda idag, hon har typ sovit med fläta nu. hah"
"Vi har as mkt alkohol, så det är vårat minsta bekymer. Ja som ioförsig kan bli vårat största bekymmer."


Nu ringde L , jag har en tid att passa och ska tydligen till solna. och sedan ut i stan.
Tack ni underbara människor för igår. love.




Alexandra säger:

emma du äger

Alexandra säger:

äger ditt liv till 100 :D


na na nan na naaaaa!

kqan ha varit världens bästa kväll! alla bva as snygga och hade as kul!
åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh efterfesten <3

Shine on.

ehhhh tjaa igår ringde jag och beställde pizza i Helsingborg. Pratade med djn från kos och hans mob hade dött så aaa. Haha, ganska udda. fick även höra när kos reunion ska va, vette fan om vi ska gå men alltid trevligt att bli bjuden!
En annan udda sak som hände igår var när en av mina kunder (kvinna, 50+) headbangade för att kolla sin frisyr... Jag behöll lugnet.

Nu är det myskväll!

Här han ni, ni som älskar mina videos. igentligen inte min stil men dessa är bra:


I don't know much about clothes but my hair looks fierce.

Bild från i fredags då jag och A var på middag hos Madde. Goda drinkar (gin, lime o tranbär), italiensk buffé, röd vin och djupa samtal. Vi hade det super mysigt.

Igår kan ha varit den mest dramatsiska hårupplevelsen jag själv har upplevt sedan år 2000, då jag själv skulle färga mitt hår med färg från willys...och gjorde det fyra gånger efter varandra på  2 dagar eftersom jag ångrade mig hela tiden.Vilket resulterade i kort gul page.
Igår var jag på jobbet fast jag var ledig från 10.30-17. Say no more. Små missöden som inte kunde hjälpas på vägen, men det blev bra till slut. Man jobbar ju inte med idioter så..:) tack.

Har såklart glömt att tacka kökschefen och vice kökschef från i lördags, ni förtjänar en hedersplats som fixade allt medan jag sprang runt i klackskor och bytte kläder hela tiden. Ibland förstår man att folk undrar.
Jag behöver å andra sidan inte undra så mycket nuförtiden, har hela helgen planerad redan. Så är det alltid nuförtiden, super kul! Markus skrattade lite åt mig i telefonen igår. Men jag tror det var ett hjärtligt skratt. Hoppas det iaf. Han är gullig han.

Bring it, I'll bite your head of.


Brejkar som hela rinkeby!


"Ok, det här är inte kul. jag sänder typ ut lebbsingnaler. Tror du inte såklart att hon stötte på mig..!??"

"Nu har du typ förstört min illisuion av honom, han har typ gjort alla fel i boken."

"eeee okej hon gillar typ läder."

"Varför har jag ens ringt taxi, Jo just de, jag åkte ju. För jag tror ju typ att jag är miljonär."

"Den där bruden är en del av inredningen."

"MEN HALLÅ???!!! Ser vi ut som ngn jävla taxi eller?!"

"Det är henns liv som står i ett manligt packet."

"äh stick. Har han varit ute och köpt julklappar eller?!"

"We all have the sex."

"Sex and the järna."

"Han är typ en sån där som kommer och skjuter ner alla."

"När man är full kan man springa hur långt som hellst, man är typ odödlig."

"Det är mario. Knullmusik så man kan stå och f******** på dansgolvet."

"Älskling, jag ser väll vad jag ser.."

What could I say. Jag älskar mina tjejer. Strawberry daiquiri  satte ribban för kvällen. Men jag måste säga att vi skötte oss jävligt bra. taaaaaack snyggos för att ni kom och gjorde en grym kväll! <3

ikväll!!

Ladies,
Gentlemen,
Somebody ring the alarm !
A fire on the roof
Ring the alarm !

Oh, I'm overdue
Give me some room
I'm comin through
Paid my dues
In the mood
Me and the girls gonna shake the room
DJ's spinning

It's explosive, speakers are pumping
Still jumping, six in the morning
Table dancing, glasses are mashing
No question, time for some action !

Vapnet.

För jag vet att snart brinner ett hjärta för henne någon annanstans.
Nu har min femte vän gått och blivit singel på ett halvår. Här snackar vi förhållanden på 5år, 4år, 2år, 4år och 6år. Vi snackar snygga, kloka och sexiga tjejer som verkligen inte varit det på länge eller aldrig. Ser att nästa sommar going aiya, ibiza eller magaluf lär bli hetare än kos. Om det går ;)
Stackars män....

På tal om resa. London med Leyla och Lisa i December. Närmare bestämt Kings of leon. Ja tack. Hej å hå.

Idag när jag kom hem hade Christopher gjort pannkakor åt mig. Så himla gulligt. Vad hade jag annars gjort, typ ätit mackor. Varför kan jag inte va en husmor ala sirpa..?


Det här är ni värda kära nysinglar, från mig till er. Håll till godo (MÅSTE SES). Om någon vill ha hans msn så har jag den, hahahaha:

 


Haha skämta. Varsågoda:


Your sex is on fire.

Hur ska jag tolka det där beteendet? Lets face it, jag vet ingenting. Bara det jag hör och ser men jag kan inte veta säkert. Synd bh, men you ain't no friend of mine.

På lördag ska jag visa hur tacksam jag är<3 Ska försöka mig på en frozen strawberry daiquiri och bjuda på. Det ä riktig kärlek det.

Annars kan jag meddela att jag inte fått sova på två nätter/mornar.  Katten, lillebror + tjej samt rörmokaren är bovarna i det stora sovdramat.


Soft lips are open
Them nuckles is pale
Feels like you're dying
Your dying

You
Your sex is on fire
And so
Were the words to transpire

Hot as a fever
Rattling bones
I could just taste it
Taste it

But it's not forever
But it's just tonight
Oh we're still the greatest
The greatest
The greatest


I will always be your soldier, min bästa vän.

T.C <3

Thirteen years old, lipstick and boys
I never knew how lucky I was to have you
The great teenage depression our domestc civil war
And I think back you were the one to pull me through
Yeah what it comes down to is you are the one who truely understands
Wherever you go I hope that you know that I'm at your command

That I will always be your soldier
I'll be marching by your side
I'm not deserting
I'll be there for you
Oh please please believe in this oath allegiance


"jag ska mangla ner kön."


Efter ett riktigt galet fylleslag i fredags drog jag hem och laddade inför en ny kväll med grönt te och cola om vartannat. Svirade om och åkte med lillebror och hämtade upp Leo, hamnade hos Johanna på hennes golv. Efter ett tag kom även Marika och vi tog flyget upp mot sthlm och mötte upp Lisa. Anlände till mitt favorit hak Ace vid tolv kanske... Där var det dans kan jag lova, det gick så hett till att någon av oss tog tag i en mans huvud och tryckte ner han, Vi ändrade om strålkastarna och L slogs med en brud på scenen. Det var nästan så att jag tänkte ingripa men L klara de där galant. 10-0 till henne.

Vid nästan stängningsdags gick vi mot spy bar, inget inträde här inte! Som vanligt då..

Där träffade vi lite av L's kompisar, en av dem hennes f.d. arbetsgivare, självaste Steve Terry (toni&guy ägare), M hade fullt hov med en efterhängsen man och jag dansade med brittiska män, och såklart träffar man ju på sitt pinsamma ragg man inte riktigt känner för att träffa. Djn i r&b rummet hade grym inlevelse, stor eloge till honom som sjöng och åmade sig. Sen gick vi på efterfest.
 

"Åh vad han njuter. Livsglad jävel det dära."


"Han och jag har ett hemligt förhållande.."

"älskar du honom?" (med inlevelse)

"ja.." (dramatisk)


"Hon är så snygg i håret, det är synd om henne. Du borde få med henne hem."


"eeeee hjälp!!! Fyfan va han gnuggar den mot mig!!!?!"


"Jag springer när vi kommer fram."

"Seriöst, är du SÅ kissnödig att du tänker ta dig förbi hela kön?"

"Jag tänker mangla ner kön!!!"


"Förlåt för att vi hade lite sex brevid dig."


"Vad var det som flög i mig igentligen?"

"Snarare, VEM var det som flög in i dig?"


"Vad säger han till dig?"

"Du är så söt, så söt, så söt, så söt, så söt, så söt, söt. 1-10,en 12a"

"Åh suck."


"Det är ett sånt där leg man kan resa utomlands på"(pekar ut mot dörren)


RSS 2.0