gullviva.


Hur kan det alltid bli såhär? Så fort det närmar sig semester för min del och man mentalt börjar "slappna av" trotts sina tio timmars pass så är det precis som om att jag tillåter mig själv att bli sjuk. Hinner aldrig annars.
Jaa ni minns väll sist då jag skulle på kryssning och höll på att stryka med? Passande, jo man tackar.
Hade ju kunnat vara bra att ha jobbat lite mer innan Spanien på söndag..
Nej man ska fan inte klaga. Så länge man har hälsan så ska man vara glad. Man hör folk klaga på fördjävligt små saker överallt. Håll käften, finns folk som har det mycket värre! Lite feber vad är det...

Har trotts mitt sega tillstånd fått lite pirr i magen, därav lite bilder från Cypern förra året.
Jag vill ha sol och drinkar nu.

Men tills dess tänker jag vara här på gullviva och mysa. Jag tycker om att vara här.

addicted to your light.


All världens kärlek till främmande människor som gör en lycklig. Varför ska de säga så? Varför ge blommor till en människa man aldrig tidigare mött? Och kvinna till kvinna? Varför inte.. tänk om mer folk vore så.
Jag blir inspirerad och glad. Tack.

(Nu till något, bittra människor med lite färre vänner hatar: )
Marika.
Tack för en skit rolig dag igår. Vi hade så mycket att pratat om att de inte gjorde något att tvn dog av.. Att från ena stunden vara allvarliga, till att gapskratta för att senare somna brevid en av de finaste kvinnorna jag vet.

du.

Doorkill


En förfest hos J med diverse ihopplock till Robinsson och dead by april. Först med sällskap av J och N, sedan K. De höll ut länge men föll till sist, sist stod bara trion kvar. En skön taxilirare hämtade upp oss. Vi blev homies, som jag alltid blir med taxilirare. Han satte på en skön platta och vi gasade ner till Saints för en drink.
J fick napp och jag och E fick gratis shots, får J mannen så får vi shotsen. Dundrade in på 550. och dundrade hela kvällen. Kanske lite mycket på ett ställe. Galna män (bra exempel nedanför) satte guldkant på kvällen. jag älskar orginal.
De svängdes någon buggliknande dans jag inte riktigt kände mig hemma med, rednex pumpades i högtalarna och nästan alla var på riktigt bra humör.

På vägen hem eller vart vi nu ska någonstans. Får vi höra av en gåtandes tjej att T troligen har dött eller mår riktigt dåligt och ska snabbt förbi honom och kolla läget..
Operation rädda T inleds... De börjas med att vi står utanför och försöker komma på ett sätt att få hans uppmärksamhet eftersom att porten är låst. Gruskastning på fönstret varvat med minnesstund och tjoandes, avbryts som tur är av att några grannar ska in.
När vi lyckats ta oss igenom porten lokaliserar vi målet igenom brevinkastet. Synen vi möts av är inte trevlig. innanför dörren ligger T, helt stilla....vi pratar igenom brevinkastet, ringer på dörrklockan. försöker t.o.m med en hejjaramsa för att få han att gå upp.
"Du kommer att få nackspärr om du ligger sådär, kom igen nu... du måste ju höra. Öppna så slipper du oss sen."  E tar en hårnål och ska "dyrka upp låset" och P sliter febrilt i dörren. Förhandlingarna är verkligen i sitt esse. Så mycket att grannarna kommer och frågar om vi gör inbrott.
När vi fått se ett livstecken nöjer vi oss och drar därifrån.. ska haffa en taxi. Får såklart tag på ännu en skön lirare. "Vart ska ni sen?"
"Nej jag vet inte, vi hade mest tänkt åka runt och cruisa."

På efterfestens slut någon timme senare ska bäddarna delas ut. H drar det lägsta stråt och hamnar i tältsängen aka råttfällan."Har ni någonsin legat i en säng där fjädrarna släpar i golvet?", "ne." "Ne de har jag. och filten sticks. Är det kaninens brorsa eller?"
Själv sov jag med två vackra kvinnor i en 1,20 säng med ullmössa på.

Fotat igenom brevinkastet. På bilden en tillsynes livlös T.


Melodi nummer...

Schlagerfesten blev en succé!!
Jag och Johanna hade bjudit in lite olika folk. Nytt folk. Roligt och skönt folk. Hade planerat allt, fixat med en bucket, ballongerna, outfits, boas, playlist och hemliga uppdrag. När alla gäster kom fick de ett armband med en ihoptejpad lapp, på lappen stod ett uppdrag som de skulle klara av under kvällen. Och de fick inte dela med sig av sitt uppdrag för någon.
S hade "du ska få din vän till höger att dricka varje gång du gör det, hetsa" och den som satt höger om henne var C som hade "Börja varje mening med "Är det så lämpligt?". Fin kombo i den hörnan.
Ca skulle efter varje bidrag utbringa en skål, P skulle promota Carola och dissa varje bidrga, efter varje bidrag. M skulle få in "Alexander Bard tyckte/ tyckte/sa/gillar". Några skulle hålla tal och E skulle ha ned alla jackor varje gång hon gick förbi i hallen (tänk er 20 jackor på golvet i hallen), folk blev sura och det gick rykten om att det var en psyko tjej som hade ned alla jackor hela tiden:)

Andra uppdrag:
"Du ÄR Björn Gustavsson."
Börja varje mening med "Åhå fint ska de va."
Du är vän med Kristian Luuk, få de andra att förstå hur djup och fin relation ni har.
Du är Gay!
Tilltala alla som "Främling."



 Det visades även hemmagjorda schlager danser, ballonger smälldes och utifrån måste det låtit som om vi haft tävling i körslaget. Den härligaste stunden var när Alcazar körde sin låt och alla kastade ballonger överallt. Extas. Mina vänner.
När röstninger var i sitt sista skede satt alla framför tvn och skrek varje gång det blev klart att deras favvorit inte skulle vinna. Tror många hade sett ett annat bidrag stå som vinnare men ingen hängde läpp för det utan vi körde vidare med "la de svinge" och klassikern  "Eloise". Gruppfoto var ju såklart ett måste, när alla kvällen till ära ansträngt sig så mycket. Och det är i såhär efterhand jag kan få små glimtar av att jag mitt i högen av ett hav av schlager människor, glitter och ballonger ställer mig upp och skriker manshafftigt "SKA VI RIIIIIIVA HELA HAKET???!!" och får ett bra gensvar "SÅÅÅÅÅKLAAART!!" Hur många gånger det upprepades behöver vi inte gå in något mer på.
Bögtrion USB (utvecklingsstörda schlager bögar) höll låda nästa hela kvällen men föll sist offer för sängen. Jag och J fick två prinsesskronor av killarna för vårt engagemang, det snackades vader och T var ihop med trummisen i Heat.

När det sen var dags för hela skaran att dra vidare till 550 så bildade vi tre olika grupper. En var fylletaxi och tog några i sin bil, några andra tog taxi och vissa dvs. JAG, M, H och T fick gå! När vi kommit fram till Park hotell så kör ena bilen förbi oss... vinkandes glatt och skrikandes. De kör fort och nästan slirar upp mot nygatan.. då E öppnar bildörren (utan bälte) och vrååålar. "WWWWWOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!" skrattar.
Jag blir mycket förvånad över min väns uppträdande och blir ännu mer förvånad när jag möts av beskedet att J befinner sig på akuten och ska sy. Då har hon alltså rammlat och skrapat upp knäna... får ett sms av Leo som är med henne "Du anar inte, det är inte nice...." Men inte hindrade det en J i paljettklänning och boa inne på akuten. 1 timme senare var hon nere (lite haltandes) på 550 och diggade ikapp till dirty dancing.

Efter lite spaning och bett i läppen, jack och cola, ofrivilliga upprepade dödslyft samt håll i gång på dansgolvet med solbrillor på var det dags att dra. Hungriga som vi var beställde vi en taxi och körde driv in med den. Han var den snällaste taxidrivern och jag vill tacka sjuksköterska på stälje sjukhus som tog så bra hand om min vän. Två stjärnor i vardagen.


farewell my black balloon.

Förberedelser inför vår schlagerfest imorgon. Kan vara en av de roligaste fredagarna.
Lite vin på det här så......

vanilla.


Mitt i veckan och jag har åstakommit en ledig dag.
Det enda jag tänkt göra idag är en sväng förbi hudverkstan för 1 tim Ab, fixa mina naglar hos E, Hansen&co och träna.

Show me what you are made of.

" för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften

men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas."

Rödvin, snittar och hårvisning i Sthlm på en Måndag, jo man tackar!



Rubriken talar för sig själv. Klipp och färg visning. 13 modeller varav 4 klippningar "live on stage".
Nyss hemkommen. Fylld av inspiration och nya knep.

Sandra 23 år.


Igår firade vi Sandras 23 års dag med middag på Barolo, förfest och utgång.
Idag är jag lite sliten.
Grattis!

Du är vild och galen, och för ung

Ifredags var en dag utöver det vanliga. Både på jobbet och senare. På jobbet hade vi fritidsgård på eftermiddagen som spårade rejält. Vincent var efterhängsen som fan och jag matade A med godis.
Sedan hann jag vara hemma i en timme för att senare dra in och möta E och C. Vi hade köpt en dunk vin som började slinka ner medans vi väntade på alla andra. Efter ett tag kom J och även numera gotlandsbruttan A. Vi satt och lyssnade på olika disneylåtar och sjöng med. Plötsligt  ringer födeledagsbarnet S och vill komma förbi, det går ju inte för att A är på besök. Något S igentligen skulle få reda på hennes middag på lördagen, som en överaskning. Bestämmer oss att hon får sin överaskning då istället och bjuder in dem. Det blir ett chockartat återseende med mycket glädje.
När det är dags att gå ut skiljs jag och J från de andra. Bestämmer oss för att gå till olles. På vägen dit går jag och pratar i telefon, varpå vi möter en man i 30 års åldern som skriker till J när han gått förbi oss att hennes kompis är scitzo. Som små frågetecken.....  då kontrar jag: du kan va scitzo! Sedan tar cepet till hårdare saker och skriker Hora till oss!!? Och jag full som en kastrull tillbaka: Din morsa kan va en jävla hora!! sedan får ja hora kastat på mig igen. Så där håller vi på medans vi går åt varsitt håll. haha.
Jävla skumm kille. Ja, kanske inte ett av mina stolltaste ögonblick, men ofta man skriker saker när man går ensam på kvällen till folk. hahah. ja det var kul. Det finns folk till allt.

Hey you, always on the run

Lyxig onsdag. Idag har jag blivit riktigt ompysslad. Hejdå vinterlook.-Hej vårlook! 5 tim tog det. Och mitt hår är så gosigt. Kunde inte ha blivit bättre. As nöjd. Jag älskar den här branschen.

Ovanligt att vara hemma så tidigt. 10 timmars pass börjar bli en vana. Så länge det är kul så orkar jag hur mycket som hellst. Ska dock bli kul att vara ledig i helgen. Ska på födelsedagsmiddag och catching up lite "brunetter och blondiner jobbar bra ihop" har jag tänkt.

Ikväll händer det inte så mycket mer än att jag ska träna. Sova tidigt och upp tidigt imorgon.

Snurra min jord igen. För allt vi drömde en gång.

-Jag ska vara hemma i helgen.
-Varför det?

Jaa, varför det. Blev ingen jävla lugn helg för mig. På lördagsmorgonen var det bara att gå upp tillsammans med E, till jobbet för att ta hand om bröllopsgäster. Kan ha blivit den bästa uppsättningen jag gjort.

Hem, fixa och sen få skjuss till dalgatan.
E hade bara sniffat på sin drink och visste redan då hur kvällen skulle sluta. Jag ville såklart inte, som en sann vän jag är, låta henne vandra den ensamna vägen själv så vi började hinka drinkar som smakade som körsbärsgodis. Kan även här varit den bästa drinken jag någonsin rört ihop.
Känns som om jag verkligen brilljerade denna dag. Jaa, kanske inte när det kom till att ha rätt om en del andra saker. Blev överbevisad både en och två gånger. haha.
Lite senare kom J, C, E och M. Fick den roliga ideén om att fixa shots till alla. Som om vi behövde det... Vågade sms togs emot och skickades. Vissa fick sitta på sina händer, andra var stumma. Intimt var det som aldrig förr och alla hämningar släpptes bara någon minut innan vi skulle gå!  Sedan hann vi med både flammingo, saints, 550 och olearys. J trodde hon bodde på 550 och öppnade glatt upp baren och ledde ett folk uppför trappan. Det spelades galen 90tals musik, och gammla ansikten fick nya ansikten ;)

RSS 2.0