Would you stand back baby cause I want to get a better look

J
aha, jag vet inte om jag kanske måsta tänka om när det gäller det här med hemmafru grejjen...lr fru i överhuvudtaget. Jag måste nog få leva lite.
Dagar som den här funderar jag verkligen starkt på att packa väskan, ta med mig Billy och dra!
Jag är hemma och diskar, städar och tvättar. OCH VAD GÖR FRUN? Hon påstår sig jobba... hm. jo man vet ju hur det är med det där. Och här är jag och ser livet pasera.

Jag gjorde iaf liten revolt och gav Billy cola och chips till frukost!!!



)kej jag erkänner direkt!!
 "de gjorde ja inte". men jag hade kunnat!!


När Johanna är tillbaka till ett skinande hem ska hon va tacksam. Sedan ska hon ta med mig på hippiefest! Utsvängada wrangler it is!;)

Jo igår då. LIVAT! Fan va kul vi hade. Förfest med en vekligen katastrofal tårta..som skulle ha se ut som en drink. J skulle piffa till den.... ingen bra ide!
Lagom fulla, bra musik och drinkar. Efterfest här, sov kanske 4 timmar. Sedan väckte J och J mig när de skulle gå till jobbet. ioförsig så kanske jag inte sov så mkt.. med tanke på L's snarkningar. J spelade in...och gjorde hyss! jag gillar hyss. Ska göra mer sånt.
Johan fick för övrigt whipflash skada av överkastet och blev biten av en brud, jag var dvärgen i sagan om ringen och M var Legolas... FYRA!.. dudå? SJU! jävlar....

nej, nu vet jag inte!

Bild på vår drink-tårta som vi hade beställt. As ful var den och den blev fan inte bättre när J hade "piffat till den". Och jag varnade henne!

Före

Efter

Ska vi gå ut och möta livet du och jag?

Idag kom M in på salongen som gubben i lådan för att bara kolla om jag levde! Jag har dåligt nog gått upp lite i rök... Sedan fikade vi.
Hon är fin hon!

Lite senare under dagen kom en gammal vän från förr in och klippte sig. Det var trevligt och i nästa vecka kanske det blir en fika.

Mål i livet. Utan mål och drömmar är en människa tråkig och kanske lite puckad enligt min mening.
Jag har förutom ett mål som det verkar vara jävligt slingrig väg till även planer. Men målet och de planerna hänger inte ihop.
Jag har varit och nosat på målet men sen försvann vägen dit och jag ska fan hitta en ny väg.

Rockbaren på fredag! jag säger bara det: VI SES DÄÄÄÄÄR! förfan.!

Pärlor

"Hej Emma heter jag och ringer ifrån..., jag söker Erika."
"Hon är lite upptagen just nu, vad gäller de?"
"Nä hon har en klipp och slingtid hos mig på tisdag som jag måste ändra"
"Eh jaha?, Erika är 4år så de blir inget med det.."
"jaha okej... hm men de står Erika i min bok här. Kan de va ngn annan från detta nummer?"
"Men du ringer från 08..?"
"Ja"
"Vi bor i göteborg."
"Jaha ojdå. Då är det verkligen fel. hejdå"

För det första, en 4åring som är lite upptagen? Vadå brukar folk ringa och söka hennes dotter lr? haha
Sjukt, lite fel vridna siffror och jag kommer till en annan Erika än den jag skulle till. haha Roligt. Kom rätt sen iaf.

Idag sa en ny kund till mig: "jahadu Emma, vi kommer nog trivas fin fint ihop du och jag. Vi bokar en till tid om 6 v igen"
Folk är så sköna. och såklart ännu skönare när de gillar mig;)

Johanna har en så brilliant plan, tajmad och klar in i minsta detalj inför fredag. Hon är cool.
För övrigt har jag ätiti nästan ett helt kakpaket till lunch. Och jag tänker fan göra det ibland. Det är kul. Är sjukt trött på all frukt från förra veckan...



pusseli puss.

just tell me how I got this far?

Ingen utgång igår. Så skönt.
 Så jag tog mams bil och efter en liten incident med min bil, pappas bil och muren var jag iväg till J. Vi lagade mat och åt glass. Sedan kom Johan och vi körde american pie maraton och gossip girl. Jag älskar stifler!
På vägen hem inatt fick jag hämta en lillebror med crew som tydligen skulle hem och ha fest hos oss. De lät som 20 pers. och det blev en sen natt återigen för mig.


jag säger bara "pom pom pom"

1. Varför får jag vara bakis när jag inte dricker? kom hem 4 imorse och jag tror jag dör nu...
2. Jag saknar Emma som glassar på en jävla strand.
3. Trött på fegisar.
4. Jag gillar Melissa Horn. sköna låtar
5. Nästa helg då jävlar. Hippiefest och jag blir klar med mitt nykterhetslöfte. då ska jag ramla!
6. Igår kom en 90:a fram och sa att jag var en attraktiv kvinna, haha. kul ragg lixom..

Johanna söker.


J
ohanna är kvinnan personifierad! Med henne omkring sig kan även den minsta tjejen känna sig om en stor hårig bergsgorilla. Med sin långa (dyra) hårman och ständiga leende charmar hon alla män hon ser.
Hon är en fixartyp av högklass, över energisk, gillar att överplanera, expert inom mode och högt respekterad inom sitt yrke.
Skör men ändå stark, aldrig arg fast låtsas arg, galen fast ändå sansad. Partydrottning på kvällen och businesswoman på dagen.

Snabbfakta:
Underkläder? Matchande, snygga,
Plånbok? Finnes: Liten, Sökes: Stor.
Last? Lite för stordragningskraft till att spendera pengar.
Hur ska drömkillen se ut? Som Lucas :)
Favvorit skiva? Emmas playlist på youtube.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Berg och Dalbanan, alternativt popexpressen
Vilken film kan du alla replikerna till? Den bästa sommaren. Men framförallt Sherdil. Pinsamt nog.
Gillar du att slåss eller? Drömmer om att kunna slåss.
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Carrie kanske?! Har annars fårr höra Lotta på bråkmakargatan och Kvacki i Landet för länge sedan?!
Gillar du att laga mat? Jag kan toasta bröd och göra gröt. Det säger sig nog själv.
Det här är jag bra på? Jag dock jävligt bra på kläder och är himla pysslig och påhittig. Nästan alltid glad.

Så. Här har ni den perfekta frun/flickvännen alla män strävar efter. Bortsätt från matlagningen, men med nutidens trender om att män står för matlagningen så kanske inte det skulle vara ett så stor hinder för dig? Om annat, så skicka henne på en kurs eller två. Hon skulle gå in helhjärtat för det och det skulle bli en hel del klantiga och roliga stunder.,

Här har vi dock några små hinder. DU ska va: mörk, rik, ha körkort och inte gilla att kolla på film och sånt trams.


Men va dom så jävla bra!?

Jag hatar att skrapa rutorna på bilfan! Imorse, tog det en halv timme?? Tjock is både ute och på insidan. Hur kommer det sig att man får på insidan.. ja orkade inte och satt och kolla på den äckliga isen som en idiot en stund.
Kom sedan på att jag skulle möta Leo och fixa hans hår.. så det var bara att köra armarna fram och tillbaka över äckel rutorna..
På parkeringen vid jobbet kör L förbi mig med värsta techno, då blev jag glad.
Sedan skulle vi köra rakaparaten... de här är alltså inget jag pysslar med, sånt gör man hemma! Men eftersom han tjatat hål i mina öron i en vecka så ska jag köra. Letar upp ett munstycke, fattar inte hur många millimeter det är men L säger att det är bara att köra..... sätter på de näst minsta munstycket och drar ett drag i nacken... Kollar sedan upp på honom o "asså de här blev ganska kort...he he", han kollar på mig igenom spegeln och rycker till och säger "men få se då!" varpå jag visar med hjälp av spegeln och han utbrister "WOUH?!?!" Jag hade ju såklart kört med 1 millimeter och med kontrasten till sitt hår som var ganska långt såg han ut som ett cancerbarn. Ett gott skratt fick vi af.
Men han blev snygg när de vart klart.

Nu är jag på rehab. jobb imorrn med sen Lisa som blir 25!



När man väntar mirakel


Hemma från ålandskryssningen. Tjohej!
Började med avfärd från stälje, kyrkan. När vi kommer dit (mamma, jag och mormor) står det 15pers på rad.... tror inte att det var många under 70 alltså. Behöver jag säga att de hade rullväskor? Ja dör typ över att jag ska stå den där kön och vänta, men bussen kommer och de börjar trängas. De ska fan först in på bussen!
iaf, vi är inne på bussen och ska nu försöka få en sittplats, de kan få sitta brevid varann för jag är as trött så jag sätter mig brevid  och får såklart en brevid mig. En liten gubbe på 65+ kanske? som jag ser blöder på handen,, mycket, alltså så att de rinner. Han får oxå syn på de.. och börjar kladda runt med det där  och letar vart det kommer ifrån. Frågar sina vänner som sitter framför oss "jag förstår inte va de här kommer ifrån".. då måste jag ju såklart berätta för han att han blöder från ovansidan av handen (han kollade såklart bara på undersidan).
Sedan hinner vi komma till bron (obs vi har alltså bara åkt från kyrkan till bron) där är det iaf broöppning och då börjar alla gasta i bussen "Broöppning!", "Broooöppning??!" , "broöppning...", "DET HÄR KOMMER ALDRIG ATT GÅ!!!!"... vad är det som inte ska gå!?.... resten av busstiden får jag lyssna på en gubbe bakom mig som suger på sina löständer, massa hostningar samt många "vaaa, va saa du?".. Väl framme vid båten, sthlm, så klappar alla händerna och vi trängs igen för att gå ut från bussen.
På båten spelar de Christer sjögren vart jag än går och de visar sig väldigt snart att vi verkligen är på en pensionärstripp. Men det gör inget när vi är på vår spa resa. Vi åt en jätte god och trevlig middag på båten, på kvällen hängde vi på en bar och drack lite drinkar (cola för mig), där var det styrdans för hela slanten
När jag beställer så ler bartendern sådär fånigt som alla såna gör.. tar min beställning och säger att jag är den yngsta tjejen han sett på den här kryssningen, "mmm jo det är värsta pensionärkryssningen".
När jag är nära att bryta ihop av alla feber dyker Rut upp (hon känd från färjan), står framme vid dansbandet och sjunger med och tar kort på dom och har sig. Jag tycker hon är as cool. Hon är verkligen tjenis med alla!!

Dagen efter hängde vi på spat, massage och sen somnade jag i solstolen..
Tack för en mysig resa.

Kom iaf hem med lite smink och sprit, som det ska va:)

39 grader, du kan lita på mig, du kan lita på mig

Med 39 graders feber så låter det här riktigt bra! JAA, okej jag gillar den här låten även fast jag är feberfri.(fast jag kan inte titta på honom.)
Jag och Johanna tror starkt att vi är sjuka för att vi är på avgiftning. Jag har funderat några gånger på hur hon kunde lura i mig det här? Att jag drogs med i hennes nyårslöfte om nykter januari ut.
Det är inte så att vi slutat gå ut för det, men jag vet inte, äh det är bra.
Ja, och hade jag velat bryta det, så hade jag ändå inte kunnat. Lojalitet.

Ja om någon timme ska jag åka på SPA kryssning oxå. Lagom kul. Fattas bara att jag glömmer bikini och får låna något sladdrig aldeless för stor RÖD baddräkt som har  fått sina fina fläckar av vad bara gud vet....


"hej! a a a a amanda... woohooooo"
 


Sånt jag gör när jag är sjuk.

Hon är av, hon är på
Hon är stanna, hon är gå
Hon är allt jag vill ha
Hon är natt, hon är dag
Stark, hon är svag
Jag vill va' i hennes lag


Happy new 2009!





Precis i lagom tid för att skriva lite om nyårsafton.
Vi började med pyntning av t´s hus. Hämtning av J och ännu en gång en livsfarlig åktur från stälje. Jag köpte raketer och kände mig som en tönt. (som senare visade sig inte vara några bra raketer).
Middag och sen kom allt folk. Partyhattar, masker och lekar. Sedan vid elva var alla sugna på att provsmälla en raket...lite tjuvstart sådära. Linus bryter av pinnen (!!??) och tänder på... alla är förväntansfulla, det är knäpptyst och så tänds raketen. Det börjar spraka och så tänker man att snart då jävlar.... första raketen för i år lixom. HÅLL I HATTEN!!
Men nehe, raketen lyfter ca en meter och gör sedan ett djupdyk i 90 graders vinkel, likt en bågformad rörelse slår den ner i skogen och ett stort ljussken uppenbarar sig nerifrån och upp. Tur att den inte kom på oss.
In och festa vidare och sedan ut en timme senare, nu hade det kommit ännu mer folk. jaha vad händer här då. Nu får Linus inte tända några fler så nu tar Robin över. Den här lyfter inte ens från marken och jag hör en mans stämma skrika "Spriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing" varpå alla flyr för sina liv och raketen exploderar. Efter det hade jag B och M eget tolvslag på baksidan på trygg mark.
Sedan var alla frusna och vi skulle elda i kaminerna.. gick sådär. Rök i hela rummet men kul hade vi. Och inte tala om när dansgolvet öppnade... alltså 6kvm i köket. Halleluja.
Annars så försökte Therese elda upp mig ett par gånger och gick och spottade vatten på golvet. Och folk gick omkring och sjöng (skrek) rakt ut och försökte överösta varandra..:)

Tack för en bra och mysig, lagom start på nya året!

I'm not the girl I used to be. This town got the youth of me


Mästerfotografen Emma.

xoxo



sneaky as hell. sjuk as hell typ oxå. Här har ni min nya hair color. har inte vant mig än... men det blev bra.

I'm so ready for you!

I'll take you home if you don't leave me at the front door
Your body's cold, but girl we're getting so warm
And I was thinking of ways that I could get inside
Tonight you're falling in love
This feeling's stirring me up

Now if she does it like this, will you do it like that
Now if she touches like this, will you touch her right back
Now if she moves like this, will you move it like that


8:an blev en 9:a.  Vi hade en kanonkväll.
Idag samlar jag inspiration för 2009!
I'm so ready for you!









RSS 2.0