But I'm still singin on the stuff you like.


Debaser

Hyss på Debaser

Spy bar

Lördagmorgonen började segt... och lite annat. Åkte till jobbet och kände mig som världens slitnaste människa. På eftermiddagen kom Emma och vi åkte hem i illfart, hann vara hemma i 45 min för att sedan bli hämtade av P och T.
Med värsta packning laddade för en galen kväll i sthlm. Roadtripkänslan var med på alla hörn med en gammal supa-resa-skiva spelades på högsta volym.
P ska ringa och fixa lite grejer till båda förfesterna vi ska till, säger han. De visar sig betyda is.
Han är förövrigt någon slags reseledare som ordnat med transport och boende.... .

Första anhalt var hos E, där vi lämnade massa saker för att senare åka vidare till Ida. Middag, flugknytning och gitarren åkte fram. Senare var det dags att dra till örbyslott och födelsedagsbarnet Henke. Sommarkänslan sprudlade i kroppen och jag måste erkänna att jag hade så jävla roligt utanför sjukhuset. Jag och T körde på.

Hos H var festen i full gång med Robbie Williams konsert på tv. Allt började väldigt lugnt med goda drinkar i fina glas. Men som vi alla vet så sätter alkoholen sina spår. Och för mig och E som redan var döda  från dagen innan, gjorde de verkligen det. Jag kan tro såhär i efterhand att vi två, alkohol, tävlingsinriktade, oblyga och efter att ha hetsat varandra skulle kunna göra knäppare saker än vad vi gjorde. Jag var iaf väldigt nöjd med tävlingsresultatet :)

Efter att ha hoppat i sängen. slabbat med shots, sett folk smyghångla och beställt 6 st taxibilar tar vi oss till Debaser. Kön är den längsta i världshistorien men L säger att de ska gå fort. Efter 30 min och efter att E kramat två vakter är vi inne.
När det är dags att gå får en av oss... (ja okej, jag) för sig att baren, den långa smala baren skulle vara djävligt kul att springa igenom bakom. Jag vart sjukt hyss sugen och pilimarisk. På ett vänster får ena vakten reda på det. Och jag frågar vad som händer, jo man blir utslängd. Ja men vafan jag ska ju ändå gå nu? Han vill att jag ska springa försöker övertala en kollega men får avslag. Får höra i efterhand att han sagt till E att det hade varit jävligt kul om jag sprang.
Till sist när jag inte kan vänta längre samt hetsat mig själv frågar jag vakten, vad han skulle gjort i min ålder.

Han svarar: Sprungit.
Jag springer.
Blir lite fångad av bartendern som frågar vafan jag gör. Säger att jag ska dra. Ja du ska dra.
Sedan går allt väldigt fint och snyggt till väga. Jag går ut med en skrattandes vakt fem meter bakom. Varpå mina vänner oxå börjar röra sig utåt. En annan vakt frågar när vi ska komma tillbaka och tycker att vi är skönast!
Kan tillägga att jag är den första som sprungit igenom den baren. tack o hej!. (Obs att filmen hade tagit slut.)

Utanför Debaser. Vem träffar vi då? Markus från kent. (jag äääääääääälskar kent, det är mitt favvo band). Jag spelar cool och låtsas inte bry mig. Men A går fram och snackar och sen tar vi taxi tillsammans till spybar. Han säger att han har sig själv plus 3 på sture. så en av oss måste dra. Men vi kör spy och han betalar. väl inne spelar de as bra musik så som gamla dankadunk bandet brainpool. loves.
Massa saker hände där som jag inte känner att dela med mig av. det här blir ändå så långt.
En taxiresa till midsommarkransen och vips så hade man somnat.
Dagen efter är jag (nu på riktigt) världens slitnaste människa. Jag och E upptäcker även att vi är fulla med skärssår. L poppar sköna låtar och vi ger oss ut till Söder, för att möta upp alla vi tappade under kvällen för lite shopping och lunch.

"Haha, nästa gång får vi filma så får du köra "trappan" igenom baren."

"Men kasta, det är lugnt jag är gammal målvakt."
"Jaha så då kan man fånga kameror från taket."

"Av alla tjejer så har jag valt just dig. Berätta om dig själv"
"Fuck u."

"Jag visste att du skulle vinna, kände det på en gång. Jag är för på. Ska de va, så ska de va."


Bring my best tshirt.


I
fredags låg det något konstigt i luften. det kände både E och jag när vi vandrade igenom stan med diverse ihopplock av spri, söt läskedryck och loka.
Först var vi hos C där de bjöds på god middag med Sandras spotify lista i bakgrunden. Leo och kompis kom och slöt upp sedan körde vi 550. Dött.


Massor utav kärlek skickat till dig!



Grattis på födelsedagen snygging!

DET HÄR gjorde min dag idag:

"Igår skulle vi ta de lugnt eftersom att vi ska dyka idag.
Efter 13 drinkar och en flaska vin avslutar vi kvällen med att jag kryper bakom baren och snor en flaska vin..."


Detta sms fick jag vid lunch tid :)

Jag kan ha varit världens vidrigaste människa imorse. Hade det så välplanerat. sovmorgon till kl 12. Men ojsan, min bil är fortfarande inte klar på verkstaden så jag sammåker alltså på morgonen med någon som börjar kl 10.
Betyder alltså: att jag få gå upp åka med och sedan låna tillbaka bilen hem. För att sedan åka in 1, 45 min senare. Bilen var även full med skräp som jag fick sortera och slänga (som den sanna miljökämpen jag är) innan jag kunde åka hem igen. Blev tillråga på allt kallad för min pappas namn av min stressade mamma i förbi farten.
Lägg till morgontrött jävel så har ni mig imorse: Vidrig.

Förutom det så har dagen bestått av kapning. Jag har kapat, förändrat och skapat!
Även kört en  egen ofrivillig wet tshirt tävling mot mig själv TVÅ gånger i shampooneringen. Fråga inte ens.

 Motoriken är i toppform! Jo man tackar. Stackars unge och stackars dam som fick vara dommare... stackars mig.

Fick även frågan om Alex, min kollega bar peruk. Nej gott folk, det gör hon inte!
Som sagt dagen blev räddad av smset, en as söt och as trevlig kund( 30+ kvinna) och min gamle goda vän leo som jag hängde med nu på kvällen.

För övrigt så är just kvinna 30+ min favvorit kund av många olika anledningar. En medveten cool kategori av människor. Jag har ganska många såna. Och män förståss. Inte för att de just är män, utan för att de lyssnar och jag bestämmer och det är rakt och inga konstigheter. Plus att det är ganska kul att klippa killfrisyrer.

Imorgon kör vi utgång. jag är taggad!
You can have what ever you like..


Distributed natural fall, elevated 45 and cut point!


Klartecken för inflytt 1 Juni - check!
Man ska alltid våga chansa. Tänker aldrig sitta och ångra något. Jag bara kör.
Och ni som har tänkt att komma på värsta inflyttningsfesten- ska få vara med och måla vardagsrummet och sovrummen! Terrakotta är inte riktigt vår grej.
Och lagom till höstfixet samlar vi alla igen och röjer ute... sen tänker jag bjuda på öl! Det är min plan för att smita ifrån sånt som är tråkigt. Smart. Va gör ni inte för era vänner va? ;)

Helgen som var vart lite seg. Jag fick kasta ut en tonåring från mitt rum i fredagskväll. På lördagen hängde jag och J och kollade på Robinsson och höll på att spy när de grejjade med varanen och dom där jävla hönorna.
På natten var jag fyllechaffis. Jävlar va folk tar tid på sig att hoppa ur en bil.... och gud vad 40taggare är käcka. Somnar gör dom på bara en nanosekund och 5 min bilfärd tycker dom känns som "de åkt runt i tre dygn".
Och vilket enastående minne!! Chaffisen (jag alltså) fick säga sitt namn ett flertal gånger samt tacka nej till efterfest liite fler gånger.
How I love drunk people.

Hur kan alla människor jag känner vara utomlands? Okej, inte alla men några va de viktigaste. Nu är det bara jag och E kvar. Har planer på "900kr-kvälls fyllan i repris."  på fredag. Vi borde kanske fira lite extra?
 Jag gillar iaf temat, äntligen ett bra tema! Förra gången var jag för liten för att dra dit. Men nu så.


Den stunden i livet då allt var förbjudet. och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om


Alexandra, jag och Lisa.

"Jaha och vad jobbar dina föräldrar med då?"


Ive got no interested in the games they play. Gladly Ive would save them from a rainy day


30 bast!

Idag har inte varit en vanlig dag. Jag är typ trettio nu. Jag har blivit gammal på en dag.
Just när allt ser lite mörkt ut på lägenhetsletandet och vi just blivit snuvade på en trea i centrum så får vi tag på ett jävla hus???

10 min gångavstånd från centrum. Ett jävla hus med takbjälkar högst upp i sovrummen, källare och två plan, altan, jätte fint underbart kök och två badrum, walk in closet och EN JÄVLA TOMT!? Vadå ska jag kratta, klippa gräs och rensa rabatter i sommar eller? Tydligen så vill mitt jag det. Jaha, tänker jag. lets do this! Jag är inte den som är den och plus att jag är kär i huset!
Med lite problem vart fan huset låg hittade iaf jag och E dit, med oss hade vi mannen under med oss. Mannen, myten, legenden. Bästaste Leo.

(Vi cruisade för övrigt igår efter en mys middag med Johanna. Vi är så jävla ego ihop. Vi är typ sjukt snygga, jävligt fit och kör som gudar båda två. Men ödmjukheten finns. Jag vill nog höja honom lite grann..med tanke på hur uppskattat det var att ha med honom idag..)

Jag är typ efterbliven. Vadå kolla på hus? Hur gör man då? E var mer rutinerad. Men Leo tog täten ner i källaren, kollade tvättmaskiner, rykte upp skåp. Tog täten uppför trappan igen med oss i hasorna och kollade sovrummen. Kom ihåg små detaljer, fråga om värme och massa grejjer.
Jag kollade lixom kylskåpet... inte utanpå utan I! Haha hur efterbliven är man!!? Kändes som om jag var deras jävla unge och dom skulle flytta ihop.
Men när jag kommit ut ur min dvala så var jag på G. checkade tomten, frågade om lysena fungerade och frågade hur grannen var. Leo snappade även upp att det var en ensamstående man bodde brevid.. (något vi senare ska fråga hurvida snygg han är) och hann dra en dräpare om varför dom skulle flytta? Jo för de ska bli särbos.. smiiidigt.

Efter kolgrill och att de fått titta in E's lägenhet drog vi hem till mig. Och nu är man alltså ensam.


"Står C för Cp eller?"


Jag vill göra något bus. jag är sjukt bussugen. Ungefär som när jag kollade blocket efter den där vanen vi ska ha i sommar. Något i den stilen.
En färgglad, handmålad van med texter, brillor och utan bh... igenom Sverige. Bara vi fem.
Men kan vi göra något bus eller?

Måste även berätta om den roligaste försäljaren jag brukar ringa till från jobbet. Ner till Karlskrona. Han heter iaf Kim och är hur sjuk som hellst. Förra veckan så nös han mig i örat och as garvade. Drar lite skämt och idag berättade han för mig (mitt upp i en extensions beställning) att han hade guldfiskminne och hade nästan "kolat vippen" som han sa, förra året och att det var därför. Och den där dialekten gör ju inte saken bättre! As skön med andra ord. Ännu ett orginal.


Ett ruttet äpple vs. fyra fina äpplen - Gissa vilken sida jag har!


She'll make you take your clothes off and go dancing in the rain.


Man tjänar inte flis på varken frisör eller hudterapeut. Därav lite extra knäck på Johnells. KOM O KÖP!

Jag  fick lite panik idag när jag upptäckte att jag inte visste vart min mobil var.... Letade som en tok men kom sedan på att den troligtvis var kvarglömd hemma vid laddaren. SMASKIGT värre för den som skulle hitta min telefon vill jag lova. I många avseenden. Som tur var, var den hemma i säkert förvar. Borde nog radera lite sms nu.....¨

Gillar inte att två pärlor J och M överger mig i helgen för en vecka i solen. De gjorde för övrigt min dag igår.  Smarta människor uppskattas.
Brända- kan brännas.

Två dagar kvar till helgen. Har inga planer än, men den kommer efterlängtad. Vaknade 20 min innan jag skulle börja imorse. Trött jävel. Kanske inte så konstigt att jag glömde telefonen då.
Tur med en kanon dag annars. Hade en av mina favvorit kunder idag. Du vet vem du är. haha.

teaser.

Den här videon är verkligen något utöver det vanliga. T skickade den. Den är gammal som gatan och så jävla galen, att jag vet inte om jag ska lägga upp den. Men nu är den iaf här.
Måste tacka till Clevenpalm, Palmer, Smolander, mig själv, Bredenberg, Sandstedt, Hammarberg som står för allt vrål och såklart Markus som drar det största lasset. Lägg märke till de små djävulshornen.
Enjoy!

Någon som kan lokalisera rösten på 0:30??


It's the end of an era, the start of a new day

Söndag, påskdagen och grillfest på landet <3

"Eh, fan va de ryker!?!"
"Har dom börjat elda på huset?"
"Fan va schysst glöd, GRABBAR!!"
Tobbe sur.

Sammandrabbning av påskliljor.


-"Vi kommer verkligen åka dit. Jag är full, Vi är fem och tanken är lös!"

Denna lång helg som alla andra tycks vara lediga på, har jag förutom två festdagar även hunnit med att jobba två av dem. Torsdags startade vi påskfriandet hos J med massor av nytt folk, återigen. Fredags var jag en sväng och käkade middag med N och J för att sedan dra till Leo.
Och i lördags efter släktmiddagen då jag skulle bege mig i all stress till A hade plötsligt en av mina skor mystiskt försvunnit från min väska. Jag hade en misstänkt genast. Viggo 2,5 år. En jävel till unge. Går och röjer igenom huset. Hittar min bh i en tants väska, även hårsprayet, en sko ligger ovanpå en annan väska och en klubba är fastklistrad på ett täcke. Typiska spår för 2 åringar. Frågar lite snällt varfan han lagt skon.. får ett någorlunda svar..men inte tillräckligt. Engagerar hela middagen i skojakt och till slut hittar vi den i en bokhylla. (Borde kanske inte tillägga att jag sa att han hade en fluga på sig eftersom har är livrädd för dem, tog sedan tillbaka det och efter ett lite leende från honom sa att tomten snart skulle komma så att han nästan började gråta. Där fick han. Underskatta dem aldrig.) Skyndar iväg till bussen för att möta T.. blir skjussad av J och Olle. Äntligen där jag ska vara! Malibu/ cola och i ett naffs var vi hemma hos A!
Min lärljunge Patrik skötte sig ganska bra.. vi ska finslipa på detaljerna bara. S var på bordet och T hade en jävla lock. Jag själv såg ut som en lurvig katt efter ett besök på mattan, något T lätt fixade till.
En livsfarlig bilfärd med tanken i backen och öl i strupen hamnade vi på 550 och svettades natten lång.

Bjuder på en blandning bilder från våra två kvällar.


Teneriffa


Sangria och solnedgång. Vem är bäst på att fånga ögonblick..?

Vattenpark och mina bedårande ben

Lillebror

Min söta mamma

Lillebror och pappsen

Mitt nya husdjur

Jag och en av mina favvoritaffärer. Reslutat: två byxor och en väska rikare.

Utsikt från vårt hotellrum över hotellet och lyckades fånga ögonblicket när dagens första aktivitet drog igång: morgonstretching.



Så var man hemma igen. En vecka i solen då man tappar tidsuppfattningen går fort. Med tanke på att jag låg i feberdrömmar en vecka innan så känns det som om jag varit borta ännu längre. Jag känner mig nollställd, på ett bra sätt.. Och taggad! Operation: AJ ska inledas samt en egen operation SG. Påsken kommer med stormsteg och jag ska hinna jobba sex dagar den här veckan. Klockan 14 idag börjar allt igen, på allvar. Ska bli skönt att få komma igång med träningen, klippa lite och umgås med vännerna.

Åter tillbaka till Spanien. Andra gången för mig. Fjärde solsemestern inom ett år, känns helt okej;) Dagarna gick såklart ut på sol, bada, läsa en bok, shoppa, dricka sangria som jag nämnde i det tidigare inlägget. Hann även med en dag på vattenparken.
Beträffande poolkillen så hade han i slutet av veckan berättat att han heter Markus, var från österrike, samt hunnit picka på min bröstkorg, försökt sprungit bakom mig för att skrämma mig, berättat hur man ska smörja in sig med solkräm och försökt få med mig på bingo.
Jag ville inte gå på något jävla bingo, och jag vet själv hur man använder solkräm. Men han var trotts allt söt.
Annars hände en del roliga saker med alla pensionärer som befann sig på pensionärparadiset Teneriffa. Dom är inte riktigt med ibland om man säger så..

hola!

En liten uppdatering hinner jag med.

Jag har druckit sa mkt sangria, som min lillebror langat och sagt att det heter "malaga". Jag nu ser ut som en sangria.
Min pappa har verkligen tagit all incklusive aktiviteterna pa allvar. Han har hitills hunnit med att vinna bordtennis, skytte och tagit sitt lag till vinst i volleyball i poolen. ja dog.
Plus att han numera "kan" spanska och trycker in en massa ord och bestaller fran spanska menyn.....
(jag dor om han ar med pa morgon stretchingen imorgon... )

Hotellet ar lyx, soft vid poolen hela dagen ,maten ar god. Idag vid middagen sa kom ett gang i hattar med instrument och spela sadar som de gor pa film vid borden och rojde!

Ja och idag hann jag med min 2a tatuering, kan tankas vara korkat mitt i veckan men den sitter pa ett sant stalle som gor det mojligt.

Snygg man lokaliserad. Poolkille saklart;)
Blev lite deprimerad over ett tyskt tont gang som hangde och skvatte "as sexigt" vatten pa mig,. Skrek saklart TAAACK, idiot! till dom. Pa svenska da...

Ses och hors mina vanner! I pask blir det galet!

RSS 2.0