Första adventsfikat



Nu ikväll har vi haft vårt första adventsfika tillsammans. Alla samlades hos J för att smaka på hennes hemmagjorda bullar, dricka julmust och spela spel.
Hon är duktig, min prinsessa och en underbar vän <3

.


Dude looks like a lady

Den här snygga tröjan gav R mig:
Helgen går fort. Men jävligt mycket har hunnits med. I fredags var vi ute (nyktra) på 550. satt några stycken hos R innan. Sedan jobb på lördagen för att sedan sluta upp hos R igen, dock med lite nya ansikten:) flamman, 550 med sprängsten, efterfest och sedan en till efterfest.

Vad tråkigt det är när man inte kan blogga om allt som hänt. Dock är det posetiva saker för mig, so what ;)
Kunde tyvärr inte ens ha med mig kameran hela tiden. Då äre top secret.








Disco, disco. good.good.



Det är faktiskt bara jag och Bo landin som håller på med såna här natur grejer.

Hahah vet inte vad jag ska säga om helgen, jag har befunnit mig i goda vänners sällskap iaf. Båda dagarna. Var meningen att det skulle bli utgång igår men i allt filmtittande, kramar,  arga leken, petande, 150g hamburgarna, brottning, analyserande och vin glömdes det lite bort. Och det slutade med att jag hamnade på 40årsfest där min mamma pressenterade mig som: "Min dotter Emma, 22 ÅR!!"

Idag har jag nästan inte lämnat sängen. Har styrt allt härifrån. Med järnhand. Min mob dog till slut. Bästa var samtalet till M om hennes och B's kväll igår eller min kära killkompis L's analyserande över mina inkomna sms.

Sedan har jag varit inne på min favvoritsida, älskar att läsa om stjärntecken och tror blindt på allt som står. Okej, inte det som står "i aftonbladet som en trött praktikant skrivit ihop på lunchen" som K uttryckte det.
Kanske för att jag är en tvättäkta skorpion. allt är korrekt och vi skorpioner är det häftigaste och coolaste stjärntecknet.


Goda egenskaper:
Skorpionen är charmig, intelligent och målmedveten. Du vet vad du vill och går alltid till botten med saker och ting.

Du älskar att utforska och undersöka - vad det än må vara - och du gör det passionerat och intensivt.
Skorpionen är också ömsint och fantasifull och du ses ofta som en intressant och spännande person.

Du är en sann vän och har också ett gott hjärta till dem som är svaga och verkligen behöver hjälp.

Mindre goda:

Skorpionens starka vilja och målmedvetenhet kan ibland göra att andra människor såras. Din största svaghet är svartsjukan. Du vill ofta och gärna förändra och göra om - både för dig själv och för andra. Det gör att du ibland kan ses som lite manipulativ och beräknande.

Skorpionen är lättretad och då vill du gärna hämnas med din giftgadd - ofta på ett lite tjurigt och barnsligt sätt.

Du är mycket varm som person men det finns ändå en inneboende misstänksamhet som kan göra att du dömer människor i förväg.

Kärlek och vänskap:

Du är mycket passionerad när det gäller kärlek. Du faller pladask och tar för dig intensivt och fullständigt.

Du behöver ömhet, fantasi och känna åtrå för den du älskar. Samtidigt måste din partner vara intellektuell och en person du kan se upp till.

Du vill inte binda dig för tidigt utan vill skaffa dig så mycket livserfarenhet som möjligt innan det är dags.


"jag är as snygg btw."

DET DÄR BÅDAR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLAAAAAAAAAAAAAAA GOTT!

i love.
i will.
i'm gonna.

I morgon kl halv 8, vad gör Emma då? Hon är på en bilverksta. mkt spännande.
Någon mer än jag som kört halkbana i 3 dagar nu? sommardäck på vinterunderlag i love. Man vet aldrig vart man hamnar. Ibland kan man missa infarten, ibland hamnar man på andra sidan vägen. Men offtast går de bra. Jag provbromsade på icaparkeringen och gled lite sicksack fram i 5 m. Adrenalinet pumpade!!

För att återknyta till killkompisar. Jag har kanske sex närstående såna snubbar som jag har regelbunden kontakt med. Jag älskar det! jag har aldrig riktigt haft det på det viset förut. Man kan få ut så mycket vettigt ur såna. Och det är raka rör och brutalt ärliga (klyshigt men sant).
De ringer minst lika ofta som tjejer och är minst lika duktiga på att pusha och stötta. jag älskar er mina mansvänner.


Så ge mig Revolt I, II och III

Markus allstå.... nej förlåt stäveby. Man måste tydligen säga det, annars fattar ingen av mina kära vänner. Jag säger iaf Markus. Han har en jävla förmåga att alltid ringa mig när han kör bil, eller hör en kent låt. Vi har inte setts sen han var och klippte sig senast men har tydligen börjat få minst ett obligatoriskt samtal i veckan. Jag är en ganska dålig vän på att ringa, men den biten klarar han galant. Sedan är det jag som står för underhållningen. Igår fick jag nästan följa med i luren när han var och handlade, nästan.
Jag gillar Markus. Jag har en otroligt rolig video på honom från en fest... borde kanske lägga upp den här? den ni brudar ;) Sedan så ska han auktioneras bort som månadens singel,.

äpp! Jag har sovmorgon, det gillar jag oxå. Sedan gillar jag mkt annat med. En sak (?) som jag tittat ut ;) och jag får nästan alltid som jag vill.

En grej som inte var lika roligt var miljö och hälso mötet igår i nya stadshuset. Jag var tvungen att gå upp kl sju på morgonen.....Eller ännu mindre kul när det var klart, så sa föreläsaren att de som ville se nya stadshuset kunde bara vänta utanför så skulle en guide komma. Då hade alex tänkt "vem fan vill gå på guidad tur??" JO DE VILLE VI TYDLIGEN!???? Madde gav de brillianta förslaget och eftersom att jag skulle få skjuss var det bara att följa med igenom kontorlandskap, fikarum och utsikten på 8e våningen. Säkerhetsdörren man gick igenom var därimot rolig. Som en rymdstation. Sedan blev jag bjuden på lunch:)



Our captain is looking at you: There’s no Peter Pan, so what can you do?


Don't try to run, it's all set and done
There's a treasure inside
We are robbing you blind
I hope you don't mind
We are taking it all tonight




Under Jolly rogers överblick vart det en sjukt lyckad kväll igår! Min kväll, å alla andras kväll <3

Efter att ha haft familj och släkt på tårta under dagen, pratat i telefonen och smsat konstant, började jag känna mig lite stressad. Delade ut missions till alla i familjen, (min lillebror ville dock inte klä ut sig för att sedan gå runt och servera jack o cola... det fick L göra istället!). T och L var här först och hjälpte till med dukningen, fördrinken och maten. Vi kl sju började det storma in pirater ("det vart så mkt brudar att jag inte hade plats att gå" mamma.) Och det var jätte kul att alla hade ansträngt sig så bra, A säger lite innan: "Asså Elin, hon har Verkligen gått in för det här." Varpå E kommer några minuter senare och är sjörövarfabbe!?!
Vi drog en fördrink bestående av jack daniels och cola, vissa tog två, tre....
Lite pressentöppning, S och C hade fixat en jätte fin tårta som jag skärde upp med leksakssvärd. Sedan gjorde vi även ett tappert försök till viskleken, men till slut var det enda rätta att börja dricka mer och lyssna på piratlåtar!
Det sjöngs hela två gånger för mig, hemma och på krogen. jätte fint!=)
Ute på krogen fick vi två flaskor mousserande, sedan köpte E tre shots till mig, efter det gick jag och beställde två drinkar. Efter det var det heybaberiba, det var baberiba i taket! K visade sina skills från veckans träning och gjorde dödslyft med mig. Oh, vilket dödslyft! Sedan dansade vi vidare innan de var dags för att bege sig till kebaben och efterfest. På vägen dit, ingen vet varför, så rider jag på K's rygg!?! Vad jag kommer ihåg så hänger jag mest i hans hals och han säger hela tiden att jag ska hoppa upp längre... sedan har jag huvudet i asfalten!?! Dock gleeeed jag lite smidigt bakåt med huvudet före och benen efter (lite liknande hur man står i brygga), men ändå.. detta hände hela två gånger! Jag hävdar att han tappad mig, så är jag lite konstig här framöver så vet ni varför. Kan vara åldern oxå, vem vet =)
Ni som inte kunde komma. We missed ya.

Tack till alla en än gång.
Me love you.


Mest spelade:

When someone loves like I do


Tack för alla fina pressenter, allt fix,  gratulationer och härliga sällskapet igår!
 Ni förgyllde min dag <3

Under jolly roger!


Uppmanar till min besättning:
"Koman, koman pirater! Med era bomber och granater, och fastliga pistoler med krut och kulor i. Koman nu med kanoner. Och med byssor och patroner....."

jag glömde att berätta att på vägen hem igår så "spontan" shoppade jag en vattepipa. Efterbliven.
Imorgon är min dag, då ska vi röva och ta...och då kanske de inte bara är en skjorta som tas (av

På tal om efterblivna:

 

They act real cool, but they dance no good.

Idag har jag med fina kollegor haft en hel dag i sthlm. Det började med frukost och sedan föreläsning/kurs ang en ny serie som kommit. Det hölls på idol-deltagarnas hotell, så dem såg vi sitta och käka frukost.
Efter det gick vi på shoppingrunda och hamnade till sist på resturang Grill. Kan jag varmt rekomendera. Dock svårt att få bord. Inredningen are to die for.
Nu ska jag och johanna krypa till kojs. natti.


Salongsflytt! =)

Efter ett x antal timmar kånkandes på diverse saker kan man bli ganska lättroad. I love you:)

 

Romeo återvänder ensam


Igår åt jag tårta till lunch. Den hade vi fått på salongen. ja dör. jag tar tillbaka allt. Don't feed us. Den var dock den godaste på länge.

På kvällen ringde en vän, en vän till fler. Han råkade försäga sig, och jag var ju tvungen att fråga vidare. idag har jag all anledning att le. Den sanna glädjen är skadeglädjen. Återigen. Det trappas lixom upp. Och fler saker jag anat har bekräftast. (För en lång, lång tid).
JAG TÄNKTE VÄLL, VAAFAAN!?? sämre än....,då är det illa alltså. Can't be true. och ne:)

Det spelar stor roll vad människan sa. Det är underbart! Men still.., jag känner igen mig och då är det lite sorgligt. å andra sidan så kan den andra människan inte klaga:) lev som du lär. ho.

För att chocka lite och prata om något helt annat. Jag älskar att gå till tandläkaren. Häromdagen jag var där så kände jag mig as ball. Jag hade ett litet hål som endast syntes på bilderna.. Hon frågar mig om jag ska ha bedövning samtidigt som hon klappar mig på axeln. Nej, kör utan säger ja. Herregud ett litet hål. Allt gick bra och vi pratade lite smått. Det är grejer att gå till en privat. Men det är inte där skon klämmer utan allt, belysningen, den mysiga stolen, min trevliga tandläkare... det är mysigt. jag blev så inspirerad efter mitt besök att jag sprang till apoteket och köpte en massa nödvändiga saker.

Jaha idag då. snart jobb till sena kvällen. Och imorgon ska vi på kurs i sthlm hela dagen.
 Hade tänkt bränna en skiva nu på morgonen tills i helgen, men vad fan har hänt med mitt nedladdningsprogram? i vanliga fall hade jag blivit sur, men som sagt idag är jag typ as glad.
Nu knackar min snälla ängel på höger axel och säger till mig.... ops. neru, Idag litar jag endast på nissen på vänster axel;)

i loooove =)


(bild från i helgen, jaa! vi älskar hennes spegel.)

Första dagen på nya stället. ja dog. så fruktansvärt ovant. Men jag är grymt nöjd över särskilt två färgningar idag. Kanske att nya stället för ännu mer tur med sig.
Massor av människor har kommit förbi med blommor, vin, godis m.m. Och telefonen har gått varm! Ganska bra dag va?

Yes. just how I want it. Tänk va vissa skulle agera annorlunda om de visste om saker och ting:)
ååh ja vill bara drop the bomb now och se minen!! men måste vänta...det får bli en vacker dag;)
mean mean mean.,...

Hold your horses, Linköping!

Har ju tyvärr glömt att skriva om min linköpings vistelse. Så here it comes:
Kom dit torsdag eftermiddag, det var meningen att vi bara skulle mysa men M övertalad mig att dra ut en stund .."bara ta ngn öl", sagt och gjort. Hamnade på ett ölhak med utsikt över en snygg vakt. Här trivdes jag jätte bra men nej när klockan var runt tio skulle vi vidare till platå. gaah! Värsta kön, på en torsdag! där inne träffade vi ayden och max. Första bilden är M's beställning EFTER att vi varit på ölhaket. ja ni fattar ju hur vår torsdag blev.
Dagen efter skulle hon upp tidigt och jag låg i sängen hela dagen. En snabb visit på systemet och lite shopping senare var jag i full fart och fixade käk. Sedan vidare till Max på förfest, det vart idol, förförelse pushing och typ dans? sedan ut på platens. Bästa stället enligt mig!
Lördag blev även de utgång... där ser ni andra bilden. Tre dagars tar ut sin rätt på en... Roligaste efterfesten ever. Galna män är roliga män.
För övrigt så slogs jag med en soptunna, vi gav varann missions, folk trodde att vi var från söderköping, vi sprang nästintill nakna ut på torget och käkade mat från burger king, tappade mobil men fick tillbaka den, M var i catfight och det hanns även med matkrig m.m;)
Och jag har konstaterat att hästtjejer, de är att lita på de!

Åkte hem kl 11 på söndag morgon och så vidare till taxinge, bilder bör kanske komma snart....


 
Mest spelade:

My babe's got a temper but still she wants to dance


I said move, Bitch. Get out of the way ho. Fuck that shit. Get out of the way ho!

Ser man ut som en nära släkting till skallepär med rökskadad hy får man skylla sig själv. Fick höra så jävla bra saker av någon från i helgen. Precis som jag trodde ;) Jag förstår dig, rädda människor blir korkade människor. Men tack!! :) Jävligt smickrande.
Igår vart det ingen l och ingen M som ändå hade terroriserat mig för att vi skulle gå ut. Istället skickar han sms kl 4 på natten. sepe.
Kan tala om att vi nu har flyttat hela salongen. Nya snygga lokaler så jag har haft ett heltidsjobb hela helgen. Tjejmiddagen hos E i fredags var bra.  Vi hade krig om fjärrkontrollen för att E har blivit gammal osv. Hämtning av m's föräldrar mitt i natten. Först låg vi på lur utanför kebaben och sedan skjussade vi runt dem. mer utförlig beskrivning finnes i hennes blogg...'


Igår dracks det som sagt rödvin hemma hos J, sedan saint, 550 och sist olles.
När vi stormar saints trodde de att jag var från miljö och hälsa. haha. jävligt fräckt. På 550 gjorde en man en bakåtvolt ner från trappan. Och på olles var JAG för en gångs skull med om ett dödslyft. Gud vad jag längtat. Men vi ska träna mer på det tills nästa gång. Vi ska köra i veckorna och ha veckofinal på helgerna,,och tydligen vinna varje gång.

En grej att sätta på "A-list things": slänga ut en tv från fönstret.

 

im on the radio

de va ju som ja trodde.  stackars dig.
tack l. du är bra

är hos j med m, e och j. rödvin. jag försökte lura m att dricka mitt, gick sådär-


ska bli grymt kul!!!

She loves the late night in the city action


Jag älskar maskerader och klä ut mig. Längtar tills min fest. Tur att jag delar det intresset med flera galningar. Galningar jag älskar. Imorgon är det tjejmiddag hos E. Strålande, say no more


Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler Du svagt
och viskar till Mig Du
är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...


Berest, belevad äckligt ung

Den här bilden tagen av mig, får mig att tänka på kent's video FF. Jag får en myskänsla.

Det har jag inte haft idag... varit mkt irriterad. Det var inte ens kul att göra naglarna... Och det känns på riktigt som om jag fått en släng av någon bokstavskombination.
 Åh kunde inte någon kund kommit med hembakat idag eller en massa lotter. Det ska ni veta går alltid hem. Eller godis? Jag får sånt ibland. Folk är snälla.

Julisbiljetter är fixade. Alla ska väll va på axa? vi ska.

Har faktiskt trappat ner mitt beroende av kent. Nu lyssnar jag typ på jimmy jansson...??? ja sa ju att något var fel...

nä nu går jag hem!

is so close you can get to baileys, with out gettin your eyes wet.

Okej, igår var jag arg. Emma- arg. Alla vet inte.
jag var typ som en som gick i pararellklass med mig (1-9) som kunde få fruktansvärda utbrott. Bara det att jag inte löpte amok. Jag var mer moget arg. Iaf.

Så, idag gjorde jag och J det enda rätta. Vi drog upp till sthlm och shoppade. Eller iaf jag, hon valde typ. Jag litar på hennes expertis.

Nu är jag inte arg längre, nu är jag pirrig. och lite ångest. Jag har ringt vissa som sitter med i min allians och överanalyserat en grej. Alla säger samma sak, men jag fortsätter... men jag ska lyssna på dom nu.
Ta ut svängen och våga.

i die.. . . .


Halloween uncut.


Dagen efter väckte jag och J vår efterfest och indirekt skickade hem dem. Lyssnade på Jimmy jansson och bestämde oss för att gå och väcka K. Sagt och gjort, drog sedan med han till affären där vi handlade massa nyttiga saker som frukost och diverse. Hade en supermysig frukost alla tre uppe hos J. Resten av dagen handlade enbart om skratt. ja dööör ihjäl när jag tänker på när vi lyssnade på whitney och just då hon går upp i en hiskelig ton så gäspar K, så det ser ut som om han mimar. Den var kul.
Eller då vi på väg till affären mötte en man i kjol (?) troligen och förhoppningsvis på väg hem från en borta match.
Det ringer folk hela dagen men till sist somnar vi. Då tycker K att vi är astråkiga och drar hem. Han kom dock tillbaka senare då jag och J börjar fixa oss till det brillianta: Rumpnissar. Adrig tyckt att jag haft en bättre plan. När vi är färdiga går vi på kottejakt..lr tja vi tvinga K. Och sedan hem till R för tacokväll.
Efter middag och 90tals dunk samt ännu mer tuppering drar vi först till olearys, men hamnar till sist på 550 för andra kvällen irad. Där satt K på ålderns höst och jag och j var unga och fräscha. Det sjöngs allsång och vi satt mest och häckade i baren, vågade inte göra så mkt mer då en äldre kvinna stirrat argt på mig i en halvtimme. Man ska ju ha respekt för de äldre.

.
Kopia  / orginal (kan va svårt att se skillnad.)






På vägen hem i den kalla novembernatten hände det något hemskt de stackars rumpnissarna:






 


( kan va en av de bästa videos som gjorts, bättre än orginalet oxå.)

Halloween på 550!


S
tackars er som inte var där vill jag börja med!
Halloween, en högtid jag föraktat lite. Tyckt varit tråkig och töntig. Det var det inte, som K alltid säger.
Efter jobbet i fredags åkte jag och hämtade M på jobbet, sedan hem till henne då hon i rekordfart fixade sig. Sedan bar de iväg till J i snöovädret med sommardäck. Det gick ruskigt fort i 50km/h... halloween började alltså läskigt bra!
Hos J vart det kaos. alla ville hjälpa och behövde hjälpas med sminket men till sist blev alla färdiga och vi hann dricka något glas vin innan vi skulle på förfesten på 550 (20-20.30), mingel, konstiga kärleksförklaringar, lekar, sång och gratis dricka. Folk var riktigt bra utklädda och super trevliga.

 När kvällen började lida på sitt slut upprepade jag ett av mina misstag som jag brukar tydligen göra på fyllan, nej jag headbangade inte! Detta är något mycket värre som aldrig kommer kunna skrivas.. ja okej om hundra år när jag fått det jag ska ha så... då skulle man kanske kunna skämta om det.. fast nee.

Något vi gärna skämtar om är att K tydligen(??) blivit inbjuden att åka limmosin med äckel killen hela tre gånger samt även blivit antastad, som han alltid blir.
Det var längesen det vart såhär kul.

RSS 2.0