Sunshine in my pocket




Världens bästa Emma hade fyllt 23 år, och det var vi ute och firade i lördags.8 tjejer, Middag på Barolo, grön drink på Cp, mingel på falmingo, dans på tk. häng på efterfest. Riktigt lyckad kväll ;)

Jag och M var lagom snygga imorse när vi tog tåget hem. La oss i hennes trädgård och dog över allt från igår (särskillt vissa bilder...mmmm, men de kommer inte upp.sry guys.), hade krig med en fittbrons. Gjorde lite kullerbyttor, solade och fick glass och jordgubbar av hennes mamma.
Sedan på kvällen var vi och såg sex&the city med M, T och E. braaaa! Men det visste ni väll redan om..
Har även hunnit bli mamma en vacker dag som denna. Little kitte är hemma och hon kurrar varje gång jar tar i henne:)

En helt vanlig söndag med andra ord.
Och imorrn är det en vanlig härlig måndag. Tur att man inte behöver ha söndagsångest över sitt jobb. Ska bli skönt att få lite rutin, köra bil och klippa av lite hår :)

Jag har så mycket förstånd att förlora än

Aiya napa, baby.....


De obilgatoriska: -Boslene?
-Imekalah
-Sellis ena podtu?
-Sellis ena fillie?
-Isse se shielika. (självklart inte rättstavade)

Har haft så jävla roligt!
Flygturen ner gick bra, mötte upp S, min halvgrekiska vännina på flygplatsen och tog oss till aiya.. Hela veckan har man hängt på stranden, även iblan på kvällen... strandlivet gick så långt att ja fick dreads, oönskade såna..som inte var roliga att få ut. Var även i Lemesos och Pafos. Hann med många färgglada drinkar. Lite shopping och debuterade som dj... eh att jag fick göra de på den där klubben (???) är en lång historia. as kul var det, de visade en stund sedan fick jag köra. Jag spelade bara asbra låtar (såklart)..dock fick jag bara lira en halvtimme....men den halvtimmen.åhhh!!! Bra med kontakter;)
Min grekiska och framför allt engelska har det filats på oxå. När man är full går allt mkt lättare.tycker man .haha. När vi inte hängde med S vänner så mingla vi lite med några engslska tjejer, la in den bästa brittiska accenten.. och de tyckte jag var bra. que?
När jag pratade grekiska var andra inte lika imponerade..haha. men de förstod vad jag sa. 11 gånger till på Cypern..sen sitter den;)
Skönt att för en gångs skull inte åka på typ pensionärsresa, och om 2 v drar jag igen:)

För trött för att skriva. längtar tills ikväll när jag får träffa mina efterlängtade tjejer. Tack för alla roliga sms!! Tyvärr försvann alla pengar på mob då jag ringde ett fyllesamtal till sverige..Råkade även slänga kameran i backen så det blev inte så mkt foton...

Playing with fire

Det är bara 34 grader har. Igar var vi och dok vid en grotta, fint. jag ska forsoka prova jetski ngn dag.


va fan ska ja ha pa mig ikvall? I die!

Win / win situation


Glad midsommar då!:) Känns verkligen inte som midsommar idag, tur det eftersom jag ska "fira" det på ett flygplan. Jag hatar flygplan. Har massor av böcker och min ipod med (med låtar som finns nedan). Känns cepe att jag fått tacka nej till 3 relativt stora fester ikväll.
Nej nu är det dags att fixa det sista.
Vi ses!
Puss å kram.

Skansundet



Nu är jag klippt.  Och sista dagen är jobbad, semester. L drog till London och ska träffa ett rockband. Och M ska segla i medelhavet.
Vi drack och skålade i mousserande igår, åt god mat, drack drinkar och träffade bekanta. Jag kan tänka mig att vänja mig vid det här.
Lagom kul när jag kom hem igår, snubblade in. Umgicks med en ofrivillig lillebror, lyssnade på  ipoden...somnar. Vaknar efter ca en timme, och tror på riktigt att det är fest hos mig/att det är massor av folk här... !! Så jag går upp och börjar på fullaste allvar leta efter folk i vår hall???. Fattar som tur är, efter ett tag vad fan jag håller på med. och går och lägger mig igen. Haha.
Idag var det segt på jobbet. Jag klippte ........., fick göra som jag ville. Så det blev as snyggt!;)

Sedan racade jag hem och har hitills hunnit med: städat, packat, betalat räkningar och umgåtts med min älskling M. Kommer sakna henne.

aaaaaaa flygnerver!




Hon vet vad som är top notch lixom!

Okej ärligt talat, det här kommer låta som världshistoriens glädjeinlägg. Det finns faktiskt en sak som oroar mig just nu. Eller igentligen två...okej en och en halv sak som oroar mig!
Men det struntar vi i nu: halleluja:

skrev i förra inlägget i think om att det inte alltid händer så mkt i folks liv..men.
I Höst har jag ett nyttt jobb, ny lokal.. everything. En sten flög just ur bröstet. O det ska bli så jävla ruuuuligt!

HAN är den snyggaste/vackraste mannen i hela världen. Jag skojar inte. Alla kändisar,alla. Ingen når upp till det. herregud.

Det är inte mycket som undgår mig, särskillt inte om jag har bestämt mig. Vi (=min konsörn) har disskuterat lite hej villt fram och tillbaka hur den där människan tänker, på riktigt. från en objektiv synpunkt och ärligt. Och kommit fram till olika svar. Men nu. Människan tänker inte alls!! Och det är så jävla roligt och naivt. Mest roligt för mig!
Och till skillnad från vissa så förstår jag att en hemlighet är alltid roligast när man har den mest för sig själv och delar den max med sina vänner. (Man vill ju inte förstöra det roliga) Nog för att man själv är lite korkad ibland, men tjejen..skärp dig! :)

Imorrn ska vi iaf ut och fira med buller och bång. M hade köpt champangen redan igår!

Malibu

Sista kvällen på ett tag. Mycket är censurerat denna kväll kan jag meddela. Först föris hos L med H och K. Sedan Ace och till sist spybar och efterfest på ett hotell.
Kvällens drink var malibu med cola. Kvällens låt har jag ingen aning om, minglade mest. Kan ioförsig gå till någon cepetechnolåt i "raverummet"! Haha.Där vart de drag minsann;)
ruuuligt!


(Internt)

"Vem är kycklingen?"

"9 Stjärtar!! dudå?!!" (plöjer igenom golvet)
"jag visste inte ens om att vi tävlade!!?"

"Funkar den där vattenblåsaren lr?"

"Stay hard!"

"Är jag en faghag om ja hänger med dig nu?"

"Vem av dom, den tysta eller den som snackar mest?"
"Vem fan är vem? den snygga!"
"Ditt cp! vi ska dra vidare snart"


Utkast: ...



Ibland händer ingenting i livet, man börjar undra om man ska dö lr nått. Och när det väl händer, händer allt. Många saker kan jag inte skriva här:) MEN!
Imorgon tar min älskade lillalilla lillebror studenten, han som jag lekte med barbie med när jag var liten. Som jag satte gardinnypor i öronen på, klädde ut till tjej, tvingade att hämta godis, byggde koja med, "Puttade" på brödrosten. Jag kommer gråta imorgon! I just know it! Och en massa av foton ska jag ta, har hotat med att vara papparazzi med videokamera ala. relaityshow hela dygnet, haha! Nejdå..kvällen får han klara själv för då har jag andra planer..

Och en av mina nääära ska ha barn!!! Jag ska vara första tjing på barnvakt.

En annan bra grejjimoj är att min revisor ringde idag, vågade först inte svara men hon sa att mitt år hade gått jätte bra! Happiness.
Och imorgon är det en vecka kvar, sen far och flyger jag! :)


a night a dj saved my life

L.W. Jätte söt video.

 

Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall

Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord



Blandade känslor idag, jag tycker om när du tar på mig....:)

Igår var alla mina känslor åt samma håll. "Jag är en surfitta idag!" (Informerade kollegorna).
"Emma, när du är en surfitta, så är du som vi andra när vi är glada!"
Hopp. Jag vill nog mer framstå som en djupkentsvår tjej, lite coolare men väldigt svårt att leva upp till! Haha

Idag har det varit en stressig dag, somna sent efter fotbollen igår;) sedan upp tidigt med M och T, skärholmen och shopping. Blev typ underkläder och ett par shorts. Sedan snabbt till jobbet.

Jag måste verkligen ge credd till vissa människor, som kommer in dagar efter att de varit hos oss och säger så himla gulliga saker! Om deras uppsättningar lr you name it, Fin värld vi lever i,

Måste själv klippa mig snart. Lr typ igår men iallafall.

blod, svett o tårar

 Nu gör jag som min idol Katrin Schulman gjorde, lägger typ upp en näckbild på mig själv. Lite konstigt kan tyckas. tjaa. haha. Hon gjorde det för att hon skulle banta, och jag då... Why? Jo. Tack kära B.H. Du är en underbar människa. 5kg. Lite vilja och träning. Tack förfan!!
Resan är betald och jag ska vara nöjdast när jag går nere på playan med en drink.

reality.
Som sagt, speedad helg.Första natten på fyra nätter jag sover hemma..
Söndagen blev iaf oxå mysig:) Sedan var det tjejkväll på kvällen, vi hyrde två assköna filmer och imorrn kör vi igen för då är det fotboll.

 Annars så är S och M riktigt försäkrade om att vi tre och bo ihop skulle va en utmärkt plan!


bruduppsättningar från i helgen.,


Här ta min hand, gå med varann. Jag menar allvar

080607


"Vart fan tog m vägen?"
"Nä hon är ute och sätter på vattenspridaren.."
"Skit snack, hon poppar typ popcorn, och vi ska dö här i gaskammaren."
(Efter 11 skedar vatten på bastun och alla sitter hukande för att det är 800grader)

"Det är en neger på tvn."
"Bruce Willis är neger."

"Ska vi dela filt?" ;)

"Vad är de värsta som kan hända då?"
"tjaa, de är väll att man råkar döda ngn."(Om kiropraktorjobbet)

"Emma! Ditt fyllo! Kubbraden är ju helt jävla sne!"
"typ 5 poäng längst bort där"

"Det är lungt, det där glaset kostade bara EN MILJON KRONOR!!!!"(Där stack orrefors glaset)

"Hon kommer aldrig hitta marcoolio"
"Haha han ligger under warouis artists" (T blir lurad att vara dj)

"Vad fan har du på dig?"
"vadå man ska ha såhär!" (kommer in m kalsonger o handuk i bastun

"Du sover väll inte??"
"Nää..(zzZzZzZ)"
"B sitter typ o kollar på ocensurerat ibitza!!"
"Pizza....?"


(tyvärr kom inte alla m på bild)

Varm sommarnatt, berusad på vin och kärlek. Det luktar grillat och jag har ett trädgårdsland i huvudet. Musiken ekar över ängsgatan.
Så fint börjar allt.
Sedan.
Några glas går sönder, en pil försvinner, Tändvätska spills,Det bolmar rök, Benet på grillen ger vika,Folk är nakna, Bastun brinner upp, Vattenspridaren sprutar kallast vatten ever. Det är gräs i hela nedervåningen och jag klarar av tre av mina uppdrag för sommaren.
Visst är livet underbart.


Kvällens låt:

Christine




Fredag efter stranden fick jag skjuss av M, vi hämtade upp E och åkte till Christine. Grillade, solade, drack vin och sangria,och ljög... så som livet ska va på sommaren  :)

Steady

"All the pain, all the joy it brings. What will be, will be"

Jag har igentligen tusen grejer att göra. Borde verkligen sova oxå. Inatt hade jag tänkt sova tidigt men nåågon ringde mig. Skulle ha jobbat 8-20 idag men min kund i mitten var tvungen att avboka, vilket resulterade i 4 timmars sol på balkongen med M. Inte fel. Jobbar på brännan och fräknarna tills jag lämnar landet.
Imorrn när alla vanliga är lediga, jobbar jag. Ska ha en bruduppsättning. Sedan of to the beach med M. Där ska vi träffa några. På kvällen ska jag till A på grillfest.
Lördag har jag en bruduppsättning igen, sedan M's Grillfest på kvällen. Där kommer de bli mkt spännande, har stora förväntningar på den kvällen ;)

O min babe har kommit hem! Igår var hon inne en snabbis på salongen och lämnade en pressent till mig. En bok, en uppdragsbok som jag ska ha gjort 15 uppdrag ur innan sommaren är slut.. yes;)


Du säger så roliga saker nu förtiden

Person1"Gud du är så smal, måste äta upp dig lite."
Person1"Jag har tänkt på en sak, om man har sex med dig. Syns snoppen i magen då?" (visar med tungan guppande i kinden).

Haha euuuw.

Person2"Då tänker dom; den där bruden, hon har många ess i lådan hon."

Person1:"Vad ska jag ha på mig i helgen?"
Person2"Ta korta shorts och så busar du benen, fett sexigt"
Person3"Nej, ta en sån där lång bohemisk klänning.."
Person1"Nej jag ska hänga med punkare och skinheads, jag vill inte bli retad."

Person2"aa det är typ som att välja mellan; Piss eller kolera!"

"Jag har jour, så jag kanske måste sticka snart"

Sms av M 17:59 2008-06-02:
"Vi har fått klartecken för Lördag. När jag räknade hur många jag bjudit blev det 28. Puss"

Imorrn kommer hon hit så ska vi bränna några bra skivor till grillfesten på lördag.
Tips på låtar? Jag får annars bara skällning :)

"Det är rock, jag e i stokhålm."

Idag har jag varit på jobbet i tio timmar och jag är ännu hesare idag än igår. Folk tycker lixom det ÄR ÄCKLIGT när jag pratar!! Och jag tänkte att jag inte skulle svara i telefonen så mycket idag (spara rösten), så jag sa de. Då håller de lixom med för att annars kan de bli dåligt rykte för salongen!! Haha. typ- Vart har jag kommit? "-Kvinnohemmet för knarkare tillbaks till livet!". Jo för så låter jag.
Det låter lixom inte som om jag bara haft en tuff helg, Det låter som om jag haft ett tufft ÅR!!

ja och imorse var jag sådär lagom stressad till jobbet som jag alltid är nu förtiden. Åker förbi postlådan..tänker att fan mina linser kanske kommit, lr biljetten för resan. Så jag lägger i backen och backar (as snitsigt, och fort) tillbaka..Hoppar ur bilen och hinner precis komma fram till brevlådan då min kära granne 65+ (inte mest känd för att vara den grannen som trevligt kommerf förbi med en korg med muffins om ni fattar) öppnar dörren och säger "Emma du ska inte köra sådär fort."
"aa ne jag vet, lite stressad" Säger jag jävligt hest tillbaka och börjar rota i brevlådan.
"Nee du förstör vägen" (here we go again)
"mm jag vet, min pappa har sagt de oxå"
"jaa du får inte köra sådär fort, du är inte tillräckligt rutinerad...blabla" fortsätter han
"Mmmm..." säger ja o hittar lixom inget ja ska ha i brevlådan för den är asfull..
"Ja det är inte för att va elak ja säger det"
"Nej, jag vet"
"Du kan ju köra ihjäl någon","Eller om ett djur kommer fram."
"mmmmm" Börjar röra mig mot bilen igen
"Postbilen....blabla" fortsätter han
"MMMMM!!!!" inte framme än
"Ja kör inte så fort"
"MMMMMM!!!!!!!"
Sen hinner jag knappt sätta mig i bilen så har han drämt till sin dörr igen.

Vem fan ska jag köra ihjäl på den lilla grusvägen? Går ens folk där? nee.O så jävla fort brukar jag inte ens köra där.

Jag och L hade lite nostalgi från i lördagsmorgon kl 5.30
"Vi hämtar madrassen så kan du sova på den."
"Mmm"
(inne i förrådet) "Fan va grejer du har."
"De är inte mina"
"Näähh."
Sedan går jag vilse i hennes förråd.

"En rosa pantern?? -De är rock, jag är i stockhåålm."

Ärligt talat det var skönt med ett dåååålliiiiiigt svaaaaaaaar!

image102



Sommarvärme. Efter jobbet åkte jag och E upp till långholmen och skrattstock. L och J hade redan åkt upp. 50 komiker på 10timmar tror jag de va. Björn Gustavsson var sist ut. Pimplade röd vin och åt jordgubbar, astrevligt! Efter ett tag kom även A och gjorde oss sällskap.
 I tidiningen stod det att det var 12.000 pers. Alla komiker var inte lika bra, en grej jag kommer ihåg var att när en komiker skulle komma upp på scen så ville han att alla skulla ställa sig och och dansa sådär spontant (?) lixom som de gör i amerikanska talkshows. Haha. Typ ricki lake.

Det slutade iaf kl 22 så då åkte jag och mötte upp Lisa, Leyla och Rags,.Var halv seg eftersom jag hade börjat nyktra till. Men efter några drinkar av rags var allt kul igen. Var på debaser till kl 2 med massa av deras polare, skit sköna. Satt mest ute vid djbåset. Träffade några välbekanta ansikten där;) " I LOVE YOU GIRL!"
Det töntigaste där var när en snubbe kommer fram efter att ha glott i flera timmar och säger "Min polare tycker du har snygga miss sixty jeans. Han säljer såna i en affär och du har storlek 26/32"
Men jaha??? !Sedan tyckte han att han hade gjort sitt och efter det kom hans polare fram..jag drog ganska snabbt.

Efter debaser tog vi taxi till spybar, före kön-inget inträde! Bra när man känner folk som känner folk:)
Kvällens dryck var jack och cola. Aldrig mer.
Kvällens låt var Markus Krunegård, aa 3 jävla gånger!!
Där inne stod vi mest och dansa eller satt i fönstret och glodde på allt folk. En jävla kostymnisse kom fram och sa att han var soppgubbe,en snäll kille visade mig vart tjejtoakön var eftersom jag stod i killkön, en äcklig brattkille förföljde mig och försökte förföra mig med snack om kristallkronor (inte okej)
Tycker du den där är snygg? (pekar mot taket,o menar på att han har typ såna)
-Nej den är ganska ful faktiskt.
-ehm jaha vad har du hemma då?
-En glödlampa bara, praktiskt,.
-aa jo men det är ju enkelt och bra, lätt att byta (inställsam)

Bäst var mannen i röda slipsen, han och jag freaka ur till Markuslåten, så bjöd han alla oss på öl och vin,. Dessutom tog han av sig skorna, what a man.
Vi höll på tills de tände lamporna. Lyckat? som fan.

På vägen hem så ska jag och Lisa köpa mcdonalds mat, då äre en ful gubbe i ännu fulare skjorta som försöker stjäla vår mat!?? haha. Sedan på andra gatan möter vi en man med neddragna byxor. Var ju självklart tvungen att fota han.


Idag har vi bara hängt i rålisparken. Solat och käkat sallad med Veronika och Helena.
-Första sommaren som jag är singel.
-Jag med
-Jag oxå fan
-Ja jag är ju inne på min 24e sommar som singel.Ska vi fira?

Och det var en pina att ta sig hem idag. Satte mig mitt emot en kille på tåget, såg ganska normal ut (jag brukar alltid kolla vart jag sätter mig), så lyssnar han på trance uppfattar jag efter ett tag. aja tänkte inte så mkt mer på det. Sen räcker han fram en godispåse och vill bjuda. ehm. ? Tackar trevligt nej tack. Sedan efter en stund börjar han göra väsande ljud i takt till musiken. Var skit trött men vågade inte blunda.Och jag hade inte hjärta att bara ställa mig upp och byta plats!! Hoppades vid varje station att han skulle av, men såklart så satt vi sådär ändå till södertälje.
God natt!

Fredagkväll

                    image93

Efter jobbet i fredags åkte jag till kusinvitamin Sabina och grattade till studenten. Full och snygg tjej det där:)
Sedan skulle jag leka med M, vi åkte och handlade lite morötter och dipp. Så fick vi den brillianta ideén att åka och ta första doppet...kl 21 på kvällen. Vilket senare resulterade i typ jävligt ont i halsen och feber. Men inget att tänka på nu, jävligt kul var det iaf. Var faktiskt lite folk som var där och badade. Och jag badade typ näck, klassiskt att tappa bikinibrallorna!!
Senare drog vi hem till mig.. kollade ondskan och drack vin. Blev ganska sent, så att någon ringde först mig mitt i natten och sedan en annan ringde M mitt inatten dämpade inte direkt min stress över att få sova iaf 4 tim innan jag skulle upp och jobba.

RSS 2.0