Shout it out loud!


Livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas.

Ja planen är ju alltså att när jag blir gammal så ska jag vara lugn, harmonisk, boendes på landet som levt livet på de goda dagarna. untill then..... ;)

Kiss – Shout It Out Loud - Live (1996)
Bjuder på fina stunder från den 14e November.


Det är livsfarligt att få så mycket kärlek av så fina människor!


Ballonger och en fin liten bakelse hade Marika med sig till mig innan kalaset började. Dvs även innan hon gjorde allt här hemma, vi ensamna korkade upp en rosé flaska och provsmakade mojitos ihop. Vi var ganska glada när de andra kom. "Vilket jävla radarpar!"
Marika drog ett stort lass denna härliga dag! Att jag senare fick ett jätte roligt och fint kärleksbrev av henne med en sjukt gammal bild på oss på gjorde saker ännu bättre. Så himla fint!

Några fler som hade anammat denna super fina ide var Therese, som hade gjort ett sånt jävla roligt häfte!! Och Johanna som köpt en fin rosa bok som alla under kvällen (utan mitt medvetande) skrivit i. Ja, jag är rörd <3

När det var dags att bege sig och den traditionsmässiga gruppbilden skulle jag ligga som förra året i allas armar. Jag tror de vart lite missbedömt om vem som skulle stå vart, så kan alla bara försöka komma ihåg att Emma och Johanna inte ska stå vid huvudet någe mer.
Då kanske jag slipper se mitt liv passera i revy efter att fått huvudet och armen i stengolvet ;)

She's the hunter you're the fox. The gentle voice that talks to you won't talk forever


Ibland när livet är som tyngst. Ska man komma ihåg de där små stunderna eller orden som gör en så lätt att det känns som om man kan lyfta från marken.
Som fina sms, en hand, en knuff, en blick man har med en vän då båda förstår precis utan att några ord behövs.
Eller lite åt det galnare hållet. När en vän i en kurva upp mot nygatan öppnar bildörren (utan bälte) och vrålar när de åker förbi. När en främmande man kommer in på salongen och stegar fram mot en och ger en en puss. (Han går ut.... det är tyst en stund, Alex frågar: "Emma, fick du en puss nyss?". "ehm... ja.", "Jag hörde det.").

Eller när en mycket förmögen kvinna 70+ och kund till mig (jag måste skriva förmogen, så ni ska förstå hur hon pratar och är. Dock utan att vara snoffsig). Säger att något är coolt, berättar om andra världskriget, hur de byggde upp sitt hotell emperium, hur viktigt det är att stryketräna och berättar helhjärtat för mig hur jag får henne att må bra.

Jag avundas henne. Hon är att ta efter.

Eller när vi på salongen skriker : JOBBA HEEEM!!! till varandra och gapskrattar.
TACK! 

I want your drama
The touch of your hand
I want your horror
I want your design
And I want your revenge


We´re only in it for the red fine wine

kl 03:44 ringer jag ett samtal till min lillebror
-Min dator har gått sönder. jag måste ha hjälp.
-jaha..... vad ska ja göra åt de.

(En lampa tänds och, ja vafan ska han kunna göra haha.
Den hade för övrigt inte ens gått sönder. Missade att sladden skulle vara i.)

Tidigare:
-Saa han E-type??!
-Neej? han sa mitt tåg går om 5 min.

(Eftersom jag på något sjukt sätt alltid blir lite besatt av denne helt klart underskattade artist på fyllan)

"Christine! Vad är de för män i din hall?"

"Emma Magnusson?"
En för mig främmande man har stegat fram och har en hand i luften och ser frågande ut..ofta man använder för och efternamn oxå?
"Ja.."
"Vi har träffast förut på %&& -  fest??"
"Hmmm.."
"Hos  %¤&¤%-  du vet?"
"Jaaasså han! jaaaahaa Hej!"
(ingen aning. fyfan va hemskt sånt är.)

1 flaska rödvin och god lasange, reflexjacka inomhus hos Marika och Bejs, 4 timmar med drinkar på park och sedan Flammingo.
Innan jag hoppade in i bilen hem gick jag och Therese förbi två grabbar som stod nedanför en balkong som en tjej stod på, och sjöng Ledins "du ska veeeta att jag saknar dig.". Kände genast igen mig (från min och Trines interngrej) och hoppade emellan dem och sjöng allt vad jag hade.
Ett tag där var vi en livsfarlig liten grupp.







So soft and so tragic. You press the knife against your heart.

Halloween dag 2. lördag. Svårt att komma ihåg såhär långt efter. Inga kom och hämtade mig och Johanna. Förfest och sedan the strip. '


Och du rör min kind så jag förstår

Lojalitet. Ödmjukhet. Ambition

Kreativitet. Fantasi. Vilja

Eld!


http://open.spotify.com/track/2gB1dAuyWKd3G7ir6HL3vx
http://open.spotify.com/track/2M8cVcTq4HmvpkdjK1UgMk
http://open.spotify.com/track/3M5qFRK8iq7Tqect6YruY0

Bleed it out.

Fredag och första dagen ut på min älskade Halloween helg. Förfest hos mig, sedan iväg på bartömning på vibynäs golfklubb. Där var det rena begravningsstämmningen, en gubbe som tydligen befann sig i lokalen med sällskap kommer fram till mig och säger: "Ja när man blir pensionär behöver man ju ha en sjuksyster."
ehhhhh. hahah. Sedan gick han förbi mig lite senare, han borde sett skräcken i mina ögon men väljer att göra en flirtgubbe och le lite sådär som bara vissa kan....
Men vi fortsatte att supa upp lagret och tog på dansskorna för att dra vidare. Nacho tallrik på flammingo och sedan pannan i bordet för vissa..

When did your heart go missing?

Johannas brilianta paljettfest med ashärliga tjejer och killar. Collage och Ambassadur.



RSS 2.0