"Koos" som min mormor säger.

Hello hey, what's your name? kör lite viktoria silverstedt. Lite charter känsla... kanske borde ladda ner lite såna låtar. De hårda grabbarna får göra lite plats åt fyllepoppen i ipoden.

Jag har fortfarande inte lyckats packa färdigt, som jag började med igår kl 11 på morgonen... illa. Har även bara hunnit med hälften av mina ärenden jag skulle ha uträttat idag, fick ringa T som jag för övrigt hade en lunchdejt med idag tillsammans med J och L. Hon ska iaf gå och växla lite pengar åt mig.. som jag då glömde. Men vad gör det om hundra år.
"Jo det går bra, livet leker, dolce vita!!" så gick snacket i bilen till stälje..även den lite mindre trevliga frasen "Du kommer dö" sas ganska mkt under dagen.

Gjorde även mitt första inköp av en mkt pinsam grej. Men jag hade stöd och jag kunde rådfråga L om saken så det gick bra. De ska förövrigt til Magaluf på lördag. Och på deras hotell beskrivning hade det stått "rätt så slitet" HAHA I DIE!! DÅ ÄR DET SLITET!

Fick ett sms i all stress av M idag oxå. Hon skrev massa praktiska saker inför resan som det kunde va bra att jag tänkte på. Försäkrning och grejer, Hon är så duktig och ordningssam. Raka motsatsen till vad jag är. Det här blir nog bra. Vi är tvungna att göra upp lite regler eftersom att vi ska bo tillsammans. Jag har fått klartecken att ha det HUR stökigt som hellst..... i en hörna.

.

Allsång på skansen

Igår gjorde jag och Emma storstaden. Vi gick och shoppade tills att vi hade ont o fötterna och siffrorna på kontot visade lite mindre. Var meningen att E skulle hitta skor (vilket är nästintill omöjligt när de gäller henne) men såklart så hade ju jag inga problem med att hitta 3 klänningar m.m.  Iaf. Jag tog fram massor av dojjor men inga va bra, kanske inte så konstigt med tanke på att vi har ganska olika stilar. Men det blev faktiskt 3 par skor åt henne till slut, för er som va intresserade.
Lunchade thaiwok. och gick sedan runt som rena rama turisterna, jag föreslog t.o.m att vi skulle åka på sightsing.
Min nya stil:







Vid sextiden började vi röra oss mot skansen och allsången. Min själsfrände Etype med the poodles var ju där;) Kan ju säga att det är roligast innan det börjar och efter sändning då de kör lite fler låtar. Jävligt roliga män brevid oss i havet av alla människor;)
Och tro det eller ej men det var bokstavligen röj då de spelade One night of passion.. Trummisen slängde ut sin trummpinne i publiken och E dök ner så sanden yrde och snodde åt sig den. lycka. :) En trummpinne rikare!

Det var verkligen en försmak på utlandet... ljummen mysig stockholmsnatt. Som det ska va.

Nu ska jag fortsätta att packa. Skällde på M för att hon typ skulle dra med sig 2 stora väskor fyllda, men nu ser jag att jag ligger hack i häl. Fuck,. Men det var det jag misstänkte. En mamma som har skoaffär, kollegor som är hudterapefter och själv frisör blir det en hel del grejer. Och så måste man ju ha kläder på sig oxå!

Mamma mia

Min nya favvorit film såg jag i fredags med E, j och L. Tror faktiskt inte att killarna var så missnöjda med vårt val av film, trots att det var smått skeptiska i början. Älskar Stellans skeptiska min i andra klippet.

o ja längtar till grekland, yes sir!


Roadtrip till landet


Igår och idag har jag upplevt lite gamla minnen i glesta. Blev upphämtad hemma igår 1 timme efter att ja kommit hem. stressigt!! Så åkte jag, S, E, A, C och S ut till Annies föräldras hus. Långt åt helvete. Grillade, drack lite drinkar, gjorde kladdkaka och myste. Jag var nog halvtråkig där ett tag, då jag somnade på golvet. Sedan när jag vaknade hade S och C åkt in till stälje.
Det var precis som när man var barn och man hade kompisar sovandes över. Så kändes det iaf när vi alla la oss i Annies gamla rum på sängar,madrasser i sovsäckar och berättade historier och skvaller:)
Och idag hängde vi vid klämmingen, tills de mulnade igen...


Wicked



Lördagkväll. what can I say. Jag var helt slut efter 1 brud och 2 tärnor. Första semesterdagen. Slog på stort med paraplydrinkar. Började hos M, sedan till C, sedan till J och sedan olles. Danced for my life. Hamnade på mysig efterfest på taket. LyQat! ;)


Den här låten åker med till Kos ;P

I can't remember

Kan inte bara den där jävla godispåsen ta slut?

3 dagar kvar tills den riktiga semestern. Helt ok att det regnat när jag stått inne och klippt och grejjat,( taskigt med regn för de som har semester.)
Även helt ok med sovmorgon imorse och jag hann underhålla brännan från aiya. Fick även lite sol på lunchen då jag och A satt ute, satt mest och skrattade men iaf. allt kan vändas till ngt roligt med henne..
Och mer än ok att på fredag är det en vecka kvar till kos. Två veckor.
Det ska bli galet. I will make them.

Trivs för övrigt bra med min nya phone. Dags efter 2 år att byta, annars brukar jag faktiskt inte bry mig så mkt. Blev en sony ericsson w890i om det säger er ngt. Lite krånglig har den varit, men L har snällt lärt upp mig. Hon är ganska snäll ibland. Så om ni får konstigt skrivna sms så vet ni. orutinerad.

Har väldigt fullspäckat framöver. ovanligt... Borde kolla så allt nytt är tvättat så jag har ngt att ha på mig. Kläder för alla väder är vad som gäller vissa dagar nu.
seeeeeeeees.

Hon är alldeles för vild

 

















Tre nyanser av blondt.
Efter som sagt en riktigt lyckad dag på roligaste jobbet i världen styrde vi upp hem till Lisa. Lekte på oss själva, åt jordgubbar och drack asgoda drinkar. Sedan kom A's bror med vänner och även K:)
Discomedley, spex, päls, pinsamt telefonsamtal och youtube vad de som gällde på förfesten. Till slut hamnade vi på trädgården. Asmysigt ställe med strange killar. Var där en stund och begav oss senare till debaser. Där träffade jag mitt pinsamma telefonsamtal samt L's alla snygga killkompisar. I DIE! ;)
Natten avslutades i en taxi...lite varstans. Måste nog kolla kontot sen...

Söndag- häng, stor pizza, shopping och cola. Allt vad man kan behöva en sån här dag.
Tog fem tåget hem med A, bästaste M hämtade mig i hamn. Åkte hem till henne, bokade resan och fick grillmiddag och blåbärspaj:) Hennes mamma är guld värd.

"E, sätt på dig kläder. Det där är stötande."

"Aboooo! Den där ska du ha!!"

"Fan va äckliga människor!"
"Det är rock det."

"Vad hette du sa du?"
"Åh! Jag har alltid tänkt att jag ska hångla med en ...."



play nice girls ;)

Nyss kommit upp till lisa... Ska bleka lite utväxt, sätta i lite extensions, dricka absolut päron med jordgubbar, sen ska vi ut. ;)

har varit en grym frisördag, jag är stollt över lisa som gjorde världens snyggaste bruduppsättning!

 

Viva la greece


Den 18e juli drar vi till Grekland. Vi börjar och avslutar på Kos, resten får vi ses när vi är där nere. Sjukt laddad!

goooooodniiight

(fan va du gör allt komplicerat, slow down...)

Dagens man


Hade min vän just en bild på super mario som "dagens man"? Hände detta, lr drömde jag alltihopa.
Det är ju ett rop på hjälp... Jag måste ögonblickligen ta tag i saken.
Lugn gumman, I will come for you.

Annars jobbar jag. Blir jagad. Telefonterroriserad. Väckt kl 5 på mogonen av ett kurr från kissen. Bleker ofrivilligt mina nya kläder med blekning. Säger fel saker till fel person. Kör 100 på kurvig 70 väg. Kollar resor åt ett gäng på 6 pers (inklusive mig). Och är helt enkelt en sån där person som har en "sån där fläkt på sig."

RSS 2.0