jag vet inte vad ni gör om en månad.....





Jag tänkte att kanske vore på sin plats med lite semester och en solresa såhär års. Så vi slog ihop det och drar till Teneriffa, Spanien den 29e.




Vi ska alla en gång dö.

(Inne i en sån där kent fas igen, det har kommit och gått sen 2001 och blir starkare för varje gång.)
Lyssna från 2.20min


"Jag hatar sångerna jag skrivit
Jag hatar allt jag nånsin sagt
och jag hatar den jag blivit
när jag trott att jag haft makt
Jag hatar klyschorna jag spridit
på sång och dans och sprit
Man kanske borde ta sitt liv nu
men jag trivs ju så bra i min svit
Älskling,vi ska alla en gång dö."

"Sin tid i San Tropez."

Ja då kan man numera kalla sig för kändisfrisör. Haha. Det är jag och Bobby nu, som J sa.
Nästa gång kanske man kan hänga på till LA och vara personlig stylist;) I wish.

Önskar jag kunde berätta vidare vilka dessa två är, men min tystandsplikt förbjuder mig.

Nu längtar jag jätte mycket tills imorgon. Fredag och Emma <3

Du kan ställa frågor om sanningen. Finns det en eller finns det tusen.

Guld. Jag är en sovmorgons människa. Idag hade jag bestämt att börja senare.  Skönt att hinna träna innan jobbet oxå. Vaknar iaf av att J ringde och går en walk of shame hem efter att ha besökt 550 igår. Vi hade som vanligt mycket att prata om. 

Stormsteg mot helgen och Mars månad. Känns ju som att det var på tiden. Blir troligtvis ingen utgång i helgen, jobbar på lördag med folk som ska på storbröllop. Sedan har jag och E lite plans.

She learned to smile, I bought her friends
It was the beginning of the end

Why does my hand fit yours this way?

Blev det någon Oscars gala igår? Nej. Istället drack vi öl och bastade. Pratade gamla minnen och skrattade hjärtligt ihop. Kollade på bilder och skrattade åt mig själv... antingen ser jag jätte tjock ut, biter på naglarna eller står med öppen mun och ser smart ut.. Alla bilder från i helgen var ioförsig galna, på alla... så vi la upp massor på fejjan. haha alla har untagged sig själva från det albumet. "fan va konstigt". Men jag var jävligt snygg i min nya kjol. Alltid något.
Ännu mer nytt blev det idag på vår utflykt. Bestämde oss för att dra till Nyköping och Stälje. Jag åkte alltid dit och shoppade förut. Jag gillar staden jätte mycket.
Ett par jeans. Expediten körde på stenhårt och sa till M att det var mycket roligare att hänga med oss.  Jag älskar att få hjälp av killar när det kommer till jeans! Och då menar jag i någon riktigt jeansaffär tex carlings. Man brukar bara kunna säga; hej, jag har sån figur och ja vill ha såna jeans. Ofta tar jag låga, tighta. Och de kommer alltid fram med snygga jeans. Killar är bäst på jeans. Så idag rullade jag hem med ett par slitna miss i storlek 25!!?! Har aldrig haft 25or förut.

Sedan hämtade min lillebror mig, nu borde jag städa eller betala räkningar. Ikväll ska det tränas!

Färgkurs.

 
Idag har vi haft två färgtekniker, en säljare och fyra andra frisörer på besök. Vi har ju såklart haft färgkurs. Teori och praktiskt arbete. Min modell var som sagt M. På henne fick jag göra en ny slingteknik, vi använde oss av fyra olika färger. Mörk brun, aprikos och jätte-röd i slingor (så ni fattar) och hade sedan en beigh färg i resten av håret. Bilderna är tyvärr tagna med min nya mob... inte världens bästa men det får duga.
När den andra modellen var shampoonerad var jag precis klar med att sätta i färgen. Jordens jobb men det blev bra. Får hoppas på att M oxå är nöjd.
Ska bara käka sedan ska jag ta mitt pick och pack och dra till hennes mansion. Bastu, kanske en öl och Oscarsgalan ikväll tydligen.
Imorrn är vi båda lediga och då ska vi på utflykt. Jag skulle vilja köpa ett par G star jeans jag sett.......

When you feeling fired up, I'll fire with you.

Bakis Ab idag. Kom hem till E vid halv 3 och var hemma hos mig kl 8. Det vart en ganska intressant kväll igår....på många olika sätt.
 M skulle lära mig att fickparkera, och jag fick inte gå ut förän de var gjort, det slutade med att hon tröttnade och gjorde det åt mig. Hinkade i oss bacardi med ramlösa hemma hos E. Jag blev look a like med en gammal skådis gubbe, tackar för den! Hade en nära döden upplevelse med A på 550, trodde min sista stund var kommen...

Ikväll är det melodifestivalen igen. Veckans höjdpunkt. haha. Den ska jag se på dalgatan med kära vänner. Det är lite roligt, jag har en kund som jobbar med den så jag har all inside information;)
Får bli en lugn kväll och spara krafterna inför imorgon då jag ska vara seriös och få in allt viktigt och roligt,



Oj oj, idag blir det hela två videos för er som borde lyssna på lite bra musik.







You can leave now and beat the traffic.

Sovmorgon. Var på min gammla dator och hittade en massa gammalt skit.
Im gonna stop talking now and play a song!



Les paysages défilent et la brume se dissipe


En liten färgklick som mig trivs som fan i vår kvällsbelysning. Brukar släcka när jag stänger och dröja mig kvar en lite stund....:)
Idag på morgonen var det A's tur att bli lite snygg, därav färgerna. Vill ni se hur det blev så får ni söka er till hennes blogg. Det är skönt att ha henne så jag kan få utlopp för mina crazy färger, då behöver jag inte utsätta mitt eget hår för det.

På söndag ska jag på färgkurs och som modell har jag inte mindre än självaste M med mig. Förväntansfull.

Träningen har tagit fart på riktigt. Och kosten likaså. Jag tror att jag gillar det här. Spinning och styrketräning. Igår var jag enda tjejen på gymmet, det var lite läskigt. Och jag var pytteliten brevid alla. Men Leo var så snäll och proffisionell. Så nu har jag fått ett schema för axlar och armar, nästa vecka får jag för rygg, mage och bröst.

Just ja, lägenhet sökes. En trea? anybody? vi är såklart as kräsna.

Nu ska jag se på en massa kent-videos. mmmmm

Om en speciell.

Dom kan bli något stort, dom kan få jobbet gjort. Deras uppgift i år är att skita i allting vi sagt

Vet ni hur trött jag är nu? Borde verkligen sova snart, men Måns håller mig vaken. Det råder schlageryra. Igår var det kärleksyra som senare avslutades i vinyra.
Började dagen med en semla på jobbet med M och en frisörkollega från en annan stad. Fick se ny slingteknik samt ny mycket användbar frisyrteknik. Hade lite kunder osv. Hem till J med E. B och M kom på besök. Sedan knatade jag och J mot 550.
Mötte upp C, Leo och Niklas. Var nog lite för full för att ha riktigt kul, men de va ok.
R stod och var snygg i baren. shot som J betalade efter ett vad med mig (som jag vann...), en till. Dumpade J för att gå till Olles med Leo och Niklas. Det skulle jag inte gjort....haha.

Idag vaknade jag upp och hade musikträning med J. Sedan kom E. Frukost och schlagerlåtar på tung volym. Sedan burnade vi iväg till B, för lunch och sedan telgerevyn. Den va fin. Boding sjunger vackert.

Jaha, då var det ännu ett val att göra.  Hur många veckor ska jag vänta? Orkar man vänta eller.

Jag ser fram emot den här veckan. Långa jobbdagar. Måste börja spara till vår resa till Spanien. Ska röja på gymmet oxå!
Man måste ju hinna ikapp sina vältrimmade vänner...



Alla hjärtans dag



Ni vet vilka ni är.
Jag älskar er <3

I got so much life running through my veins

So much love goes to waste.

Det händer massor i relationer och människors liv runt omkring mig nu. Förutom sina egna (små i jämförelse) hjärnspöken, vill man väldigt gärna visa att man bryr sig och finns för de som betyder mest i hela världen. bl. a sina vänner.
För dom. När det är som rörigast, mörkast eller bara för att,; gör något i stil med det här:
idag när jag kom hem så hade jag fått ett paket skickat till mig. Vem skickar paket bara sådär? Jo, min äldsta vän T. Tack söta du för pressenten. Du värmer.

Så jag antar att jag anammar schlager fanatiker stämpeln, när de visar sig att en vän tänker på mig när hon ser ett schlager spel. haha

Now he's getting a tattoo, yeah! He's getting ink done

Underbar dag, det har varit en försmak på våren. Och jag har varit ledig.!
Har laddat inför imorgon. Då ska jag bege mig till gymmet. May god be with me... ja eller iaf Leo. En kompis som är pt? eh. då blir det såklart min pt ;)
Jag känner på mig att vi kommer att ha några bittra stunder ihop..

När jag och J inte tränger oss i korvköer eller gör något annat överspeedat så gör vi lite sånt här ibland: Jag tycker att det är klokrent vem som är vem. (obs. de är lite förrvirrande i början.)


Stay the night.

Första melodifestivalprogrammet för i år gick av stapeln hemma hos mig med middag med J, T och E.
 Innan hade vi bestämt möte på salongen, för att senare gå till affären och handla, där jag såklart råkar välta ett godis ställ?? Ägaren undra hur fan jag hade lyckats och det enda jag kom på till mitt försvar var "opps.." Vi gick ut skrattandes som små fjortisar...bra början.

J hade varit ambitiös och gjort häften kvällen till ära, Man kunde sätta poäng på allt möjligt. Snyggt gjort!
Efter genomgång av melodierna, hetsdrinkande, 90 tals feelgood musik och chokladsås på klänningen fick vi skjuss till M's mansion, där var det fest vill jag lova.
När de senare var dags att åka så hamnar jag och E i en bil med tre st finnar som kommit för att skjussa oss. Hade party i bilen till bandit.
Andra stoppet för kvällen var flamman, mycket överaskande att så många andra vänner var där. Fick med oss några och gick och dansade. Och OM de dansades? M svängde runt på mig som fan.
Kvällen rundades av med J och Leo på en livsfarlig isig bergsväg.

Kanske lite dumt att en viss går till Leo och M, Tyvärr kommer inte samtalen publiceras. Like it or not. 
 Hur det än är, så säljer jag aldrig en vän igen. Vare sig det är en gammal, ny eller kommande. Men med tanke på allt, så hade jag iaf helst sluppit att fått höra om andras kriser och ånger.

Mina ess i skjortärmen svämmar över, men vad gör de. Vi lever här och nu.


He may not have a clue, and he may not have style

Struktur, det är mitt tredjenamn. Dessa dagar hinner jag med allt. Lägger upp massor av projekt.
Snart ska jag ringa och jävlas med telenor.
Jag känner igen mig själv, jag var faktiskt en sån här en gång i tiden. Ordningsam när de kommer till de viktiga sakerna.

Ett projekt är att börja träna. Har en tjänst att inkassera inom det här området oxå.
Mina killkompisar tycker att jag är stark och explosiv. fatta. pepp! Och vadå, det är sant oxå - jag ska bara bli ännu mer superstark. Imorgon ska jag ringa och kolla..

Försmak: fatta hur eftersmak blir........................................................



Johans armar heter piff&puff
och mina heter arnold & sylvester har vi bestämt.

"I've got two tickets to Iron Maiden baby. Come with me Friday - don't say maybe".

                                                            

Jag älskar ballonger och discokulor. jag borde få sånt.


Johanna. säger:

okok.. köp några sjalar.. några enkla enfärgade t-shirtar.. några nya smycken.. långa enkla halsband.. kanske?!

Rocket launcher shoes. säger:

måste ha ngt party oxå. faktiskt. du vet ju hur de blev sist. panik

Johanna. säger:

jaa.. självklart.. satsa på nått svart/mörkt.. då tröttnar du inte på det på samma sätt.. och kan ha det två helger i rad men med olika assosarer...

Rocket launcher shoes. säger:

smart!

Rocket launcher shoes. säger:

fast du vet ju va ja kommer komma hem med. haha

Rocket launcher shoes. säger:

nerå men ja ska försöka

Johanna. säger:

tubtoppklänningar i rosa


hm. ja. alltså förklaring. Hon känner mig alltför väl.
 Eftersom jag hatar att köpa baskläder... Och har hela garderoben full med allt annat än bas...typ. Och kommer på mig själv ganska ofta stå där, och vara sur för att jag inte hittar några bas jag gillar när jag verkligen behöver det, blev jag än en gång påmind av J att införskaffa det.

Igår var jag alltså ledig, tog sovmorgon, åt god frukost och begav mig till sthlm för att möta min pingla L för lunch och shopping! Jag gick omkring och kände mig förföljd, kändes som om att jag var med i de där brittiska programmet där de får tillsägelse om vad de ska shoppa och så får de bege sig ut själva med massor av pengar.
Så kände jag mig, såg något som jag bara älskade men nej just de. Bas var det. Tänk bas. Bas, bas, bas....
L var inte till så stor hjälp.. när jag provade en grej som inte alls var bas så utbrast hon "Ja, bas?! :)"
Hur tror ni att det gick då... såhär va. när jag shoppar så shoppar jag. Jag plöjer igeonom affär efter affär - Kosta vad det kosta vill. Jag handlar som en man, rakt och ordentligt. Igår kom jag iaf hem med: 3 (inte riktigt) basgrejer, 4 klänningar (verkligen inte bas) m.m.
Sedan åkte jag till en gammal klasskompis för lite middag, satt och snackade till kl 9 på kvällen. För att senare ha sovdejt med J. Hon godkände alla plagg min lilla specialist, hon var även imponerad och förvånad! watch out!!!!!!!!

Annars har jag varit hur effektiv som helst. Jag heter effektiv i andranamn.
Efter ett bråk innefattande en totalt jävla kass bilrute-skrapare Johanna, minus grader och mig själv kom jag en timme innan jag började imorse för att städa av salongen. Jobbade hela dagen, kom hem, lagade mat, gjorde klart alla min papper till min redovisningskonsult, städade, kastade och nu jävlar kanske jag ska gå på tyngre grejjer som tvätta?

Längtar lite till helgen. 1. schlager kör igång.., ja döör. jag ska med i schlagertåget! (ja, de betyder att ni oxå ska med). 2. Therese kommer på besök. bastukväll och utgång. 3. Emma är hemma från thailand. Umgås och kramas är givet!



Welcome to hippieland!

Emma fyllde 23 och det firades med 60/70- tals fest.
Kvällen började med middag, malibu drinkar, 60tals musik och singstar. Där J hade limmat fast sin hand i micken.
När taxin kom och alla hoppade in gav han ifrån sig ett "oj". Det var då just där i taxin i våra snygga kläder på väg in mot krogen som vi bestämde oss för att, om någon frågar så säger vi bara att vi är ifrån Järna. Senare entrade vi krogen. Där träffade vi M med vän och en tillsynes trevlig man i toakön, som frågade mig och J, varför vi hade knytit strumpbyxor och julgransbelysning runt huvudet. Och sa sedan att han fattade att vi var hippes och verkade verkligen gilla allas ustyrsel.. tills, han la in femmans växel och började gasta om att vi var fashister... precis i rättan tid blev det ledigt och vi sprang in.
Dansgolvet lämnades knappt och vid stängning kom O och hämtade oss. Aldrig haft så mycket röj som i bilen hem.
Tack för en kul kväll. det där gjorde vi snyggt!



RSS 2.0