Just let me think so I can hear myself

" And you're still undressed
But you're warm and blessed"

Ännu ett ess på jobbet, kommer bli en grym sommar;) Och jag ska lära mig nya tekniker.
Det började iaf bra. M sa att det där är en typisk "Emma och .....-kommentar". Och så har vi konstaterat att ingen färgar svart/mörkt underhår när man är blond. dödsstraff, så jävla fult är de. Ja vägrar om någon vill ha de, det kan jag lova. Så ute så de finns inte.
idag på jobbet så lyssnade vi på P3, då en kille med kärleksbekymmer vid namn Rambo (!?!) ringer in, och han säger så jävla galna saker...typ att han hade flirtat med en tjej som nyss hade gjort slut med sin kille (o med det menade han att han hade pratat med henne ca 3 gånger), och nu hade han väntat hela 3 dagar på att hon ska ringa honom och att de skulle bli tillsammans istället...???
Så till slut asgarvar alla på hela salongen, kunder och vi som jobbar. aa och L's kund sa så jävla klockrena saker mellan varven. Och stackars Kitty&Krister (radiopratarna) försöker förgäves vara trevliga och säga smarta saker till idioten som ringer. men han är typ trögast i hela världen.
"Haha vad du än gör, dejta aldrig en kille som heter Rambo".

Jag vet så jävla mkt, lägg mina ord på minnet, mina vänner. så får vi se hur de blir sen:) Att vara naiv är riktigt farligt kan jag säga. B.H

Made up my mind. Den 20 juni drar jag från landet mot varmare breddgrader, själv för första gången. Hade först tänkt åka till Mallis och gå barskola men nu blir det annat. Detaljer kommer senare.
Och i slutet av juli drar jag med alla de andra. Så är sommaren bestämd hitills.

Grâce à toi à nouveau je respire

jag är så trött. och jag är hemma. kors i taket. 10-20 har jag jobbat idag. Tvingade praktikanten att ställa upp som modell för bruduppsättning oxå. Snäll tjej det där och bra blev det.
Har det väldigt fullbokat just nu, jobbar heltid och har kanske 2 klipptider kvar tills midsommar. Bara så ni vet, vi ses i juli;)
Känner mig lagom rolig just nu, kanske blir roligare för snart kommer... så ska vi se film:) Börjar inte förän kl 12 imorgon. mysigt tycker jag.

With you I always share




Förlåt moster!

                                  image85

Efter två år av bara snack skred jag till verket. Synd bara att en liten nisse i min närhet hade snott min idé långt innan jag ens själv hade samlat mod till att göra den. Tur att den inte står för samma sak eller sitter på samma ställe.Men men.
"Det var dags" som Alex hade uttryckt det om hon hade varit med.
Med mig hade jag E och M som backup. Trodde jag skulle dö av smärta innan. Men det var ingen fara alls! Jag ger det 4/10 i smärta.
Skulle kunna gå och göra samma sak igen nu, så ni som är rädda för smärta.. don't be.
Roliga var att T's farsa satt typ brevid och taggade sig med.

Vet redan vad nästa blir, men det mina vänner är en secret;)

Peace will come

KL 17.15 LÖRDAG KVÄLL
"Det är inget snack om saken, ikväll ska vi bli dyng!"
"Okeeej vi ska typ dricka en halv liter var!?!?"
"Shit jag tror min äggstock pajade nyss"
"Jag säger det så har jag det sagt,så behöver jag inte säga det ikväll; jag har ALDRIG varit så full förut"
"Nej och Jag säger att jag ska ALDRIG dricka igen redan nu oxå"
"Haha aa eller; Jag vill ha kebab!!"

"Var det här din nya skiva du bränt tills idag?"
"Jah?"
"Haha den är typ från 90talet"
"Ja men den är ny för ikväll."
"Emma du är typ 90tal!"
"Men den här låten är ju iaf från 2006?"

image60

Alltså jag vet inte riktigt vart shlagerkvällen blev av? Alla kom hit (M,T, N,J och E). Vi gjorde en vattenmelon grejja, hade tänt ljus, hade en schysst skiva på, och alla satte sig ner och skulle kolla på tvn. Det jag vet är att alla var sjukt taggade, vi skålade vid varje dålig låt som var med (vilket var hela tiden), och vi skålade när det var en bra låt, chips åt vi oxå.  Kan någon hjälpa mig med minnet?...
Jag lyckades iaf att ha sönder två likadana (mina favvorit) glas, den ena med mitt hår?
Ja och M har råkat radera ALLA bilder från kvällen så aa.. kul.

iaf efter att ha åkt med en pensionär in till stälje, gick vi till tk. Där kom halva styrkan inte in för att det var 23...Dansade gärnet, rosa pantern igen.. numera obligastorisk.
Och sedan iväg på efterfest, vaknar på golvet hos E&J. Lagom utvilad.
Sedan har jag varit med lillebror och handlat studentclothes.

"Jag ser typ ingenting.Aldrig varit såhär full dagen efter.Jag tror jag ska gå och bakis shoppa, det verkar kul.
"Ja då kommer du ut som en jävla påskkärring sen."
"Skrattar bäst som skrattar sist!! MOHAHAH"
"Ja han ligger ju inte som bakgrundsbild på datan, om du fattar;) "

Kollegor emellan

Lisa säger:du ska komma hit så ska vi ha en galen förfest med mina polare....sen en heeeeeelt magisk utekväll!!Yours to keep säger: O yes!
Lisa säger:ohhhh förresetn! vet du bandet ---------??
Yours to keep säger:aa?
Lisa säger:du vet ---, sångaren??
Yours to keep säger: polisonger? snygg?
Lisa säger:japp!
Yours to keep  säger:aa
Lisa säger:han klipper ju sig på toni.....är typ där var fjärde vecka! Och jag tycker han e stencool och sexig som fasen...
Yours to keep säger:HAHA
Lisa säger:han klipper sig alltdi hos h, för dom typ känner varann lite och h vet om att jag tycker han e sexig...
Lisa säger:så var han inne idag och klippte sig....
Lisa säger:och efterråt kommer h fram till mig och berättar vad ----  sagt under klippningen...
Yours to keep säger :o gud!!
Lisa säger:helt plötsligt under klippningen säger han "vänta lite....". åsså vänder han på sig och kollar i spegeln bredvid sig.... "vem är det!!???" frågar han h...då är det mig han sett!
Lisa säger: H säger "det där? det är Lisa"
Yours to keep säger: whaat!!?
Lisa säger: säger "fan alltså, det där är precis min typ!"
Lisa säger: henrik säger "ahh henne kan du få när som helst!!"
Yours to keep säger: haha fan va skön. du är typ hottest girl on toni& guy!
Lisa säger:lite senare udner klippningen gör han samma sak igen!! Vänder sig o i stolen och kollar efter mig och säger "Fan, hon är het alltså!"
Yours to keep säger:HAHA!
Lisa säger:I LOOOVE -----!!!!!
Lisa säger:hahahahahahahhaahahahaa
Yours to keep säger: fatta o va den som klipper honom? ha en kund som gör så? haha
Yours to keep säger: ja  om 4 veckor har du din chans igen ;)

I know you a freak but you know I aint gonna say shit

Jag har funderat på varför jag är så trött om dagarna. Varför jag kollar fundersamt på vad klockan är när jag vaknar.. och inte alls tycker att jag har sovit mer än 30min.
Nu efter mkt om och men har jag kommit på svaret. Jag är aldrig hemma,och är jag det så kommer jag hem sent. Sover två timmar varje kväll på helgerna. Vem gör ens sånt?..Vem är ens så dum i huvudet.
Ikväll har jag åkt bil med en vän. först åkte vi och köpte glass. Sedan till A och M och hämtade killerhunden som min vän ska passa. Och sedan en sväng till L, A och V. Kollade lite då och då på Eurovision när vi hade tid.
Var väll ändå rätt ok låtar som var med? Iaf dom jag såg. Och Perelli gick ju vidare, tur de.. kul fest det hade blivit på lördags annars lixom..
Och jag har hittat värsta stassen hos U. E måste hjälpa mig med en sak imorrn bara. appropå det. Hon har en brud imorgon som hon ska göra naglar på.. lr var det på lördag aja sak samma.. så hon övade på mig idag. så nu har jag brud- franskmanikyr.


Imorgon ska jag upp tidigt. Börjar kl 9. Men jobbar endast till kl3, sedan massage och sedan är det fredagskväll;)


Jag har ett foto från x helger sen. det är underbart. sexigt. o det gör mig gladast!

Föremål

Gu vad vissa föremål är laddade. Med energi, minnen och känslor.


Kärlek på jobbet, så funkar det

åhho. vad jag älskar mitt jobb. Det känns verkligen inte som om att jag "går till jobbet" på morgonen.. 
Hur många är det inte nu som har frågat mig vad jag har för hobby!? HOBBY? Säger man ens så längre. Jag hatar iaf att få den frågan,för jag vet inte vad jag ska svara. Jag har ingen jävla hobby.
Fast jo det har jag ju kommer jag på sen, att jobba med det jag gör är en hobby. Tänk att få tjäna bra med pengar på något intresse du har. Jag önskar alla det.
Sedan älskar jag kärlek som kommer med det oxå, mina nyfunna älsklingar A och E t.ex.. Eller när man får höra "Emma, du är fördjävla bra." Eller att man får en kram efter en färgning. att jag även får spela vilken musik jag vill, ha hur lång lunch jag vill, börja och sluta när jag vill, få asbra rabatt är väll heller inget minus direkt. O alla kunder som man tycker om!
E är som en spegel till mig, en lika rolig, fast mkt tryggare,omtänksamare och klokare jag.
 Och A är en galen, humoristisk färgsprakande sak som alltid tycks säga smart/roliga saker när man precis behöver dem. och M då, där har jag inga som hellst ord! De är mina tre ess på jobbet. De andra. särskillt I bidrar oxå med massa bra i min vardag.
"Vadå, bokade du in den där snygga på A? Jag ville ju klippa honom.."
"Det är dags."
"jaa, man är ju inte tjugo längre" (Mitt o A's motto)
"Jag kör diet idag."
"Du klipper dig själv nu ser jag"

Måste inte säga att det bara är tjejer på min arbetsplats va? nää precis.

Imorgon har jag sovmorgon till elva, jag tror jag kommer sova tills halv typ. Fast jag får inte det. Måste upp och tvätta, fixa papprerna till min revisor och städa tills på lördag, min eurovisionfest!

Nu ska jag bränna en Kent skiva till U som hon tjatat om. Den jäveln pikar mig om mitt nr hela tiden. "Så hon kan ge det till H så han kan få bjuda på bio.." jag kissar på mig om M ger ut det till henne, då ere krig!
Natti.

Kittie



Fyra veckor kvar sen kommer min lilla tjej:) (Checka fläcken under nosen)

Åh Viktoria var inne på jobbet och visade upp sin nya valp. söööt.

Kolla hela.


hej snygging!

Imorse när vaknade kl 9 ,var jag inte alltför glad, kände mig tom och ville bara dra täcket över huvudet igen. men så pep telefonen till och jag hade fått ett sms av J, då blev jag genast gladare.
Såg att det var sommar igen, hoppade i ballerinorna, drog på glasses och rejcade iväg till jobbet (helt osminkad och sovfrillan kvar), Skulle få AB av E. Hon grejjade massor, särskillt med brynen. O de blev jätte fina. jag känner mig piggare. Måste ta tag i bokningar, minst var 5e vecka ska jag gå har jag bestämt. Hon är bästa hudterapeften iaf! ;) Min E <3
Sedan har dagen flytit på, hade bara klippningar idag. Skönt det ibland. imorgon ska jag slinga ihjäl mig.typ. Och snart är det säsongen för tärnor, baluppsättningar och bruduppsättningar. Jag är alltid nervös inför sånt.

Haha just de! Fick ett sms av M vid sextiden, frågade om jag ville komma och käka rabarberpaj och sen skulle hon kanske åke med mig hem och sova över? Såå... jag ringer vid halv sju, hennes pappa svarar och säger att M tagit pajen till hennes brorsa och hade packat en as stor påse och skulle nog sova hos mig. ?? haha jaha? Så var det bestämt. och vart tog pajen vägen?
 Jag älskar när folk bestämer åt mig nu förtiden, och försöker lura i mig sprit. Särskillt det sista.Så kan man bara glida med, istället för att vara den som alltid ska fixa saker.

Nä det ska bli mysigt. Hon är hur välkommen som hellst den lilla pärlan!

Och grattis B till körkortet!

"Got some friends rollin' wit you baby then thats cool
You can leave em wit my homies let em know that I got you
If you didn't know, you're the only thing that's on my mind "

Och jag känner en sån lättnad när musiken går på igen

Helgen går aldeless för fort tycker jag. I fredags var jag på bio med E och M, såg dumpad. Och fan vad vi skratta! Roligaste filmen på länge. o man blev nog lite kär i den skumma londonkillen i filmen haha.
På lördagen var jag på jobbet och sedan på kvällen drog jag till nykvarn till N och J och en massa annat trevligt folk,rödvinskarriären fortsatte och vi vet alla vad det betydde... 
Gick iväg en sväng till mochpit och hälsade på E och A som stod och frös och när vi kom tillbaka var det dags att åka in till stälje. Var först hemma hos J och shottade massa slibbig likör och checkade in hennes skosamling och fina pelare.
 Sedan övertalade jag J och K att gå till tk för att jag skulle kolla en grej. Blev en rosa pantern och sedan lite dancing. Fick en äppelshot som absolut inte var bra för mig vid det tillfället...eftersom att jag typ gjorde en kullerbytta ut från tk en halvtimme senare. Inte alls pinsamt! Nejdå. Bestämde oss för att möta upp alla de andra på olle istället. Där gjorde jag tack och lov inga kullerbyttor men oväntade saker hände. Och jag blir glad av att tänka på det nu. Typ som en sten som lättar lr ngt annat poetiskt.
Kvällen slutade iaf med 4 människor i en 160 säng, efter en rolig rockefterfest. Vaknade av att jag hade J's hår i hela mitt ansikte och låg klämd på en 30cm yta. Sedan på dagen har jag och J bara suttit på tratten, käkat och snackat massor. Jätte trevligt.

Måste nog hit the shower nu.

Your pretty eyes have seen enough

Har ni ens lyssnat på låtarna under?! aaa det pirrar när jag lyssnar på ushers låt. Den ska jag spela sönder!

Iaf. lite omväxling på jobbet idag, hade tagit med en gammal kent skiva som Alex oxå diggar. aaa jag var ju tydligen inte halsfluss, tur de.. Stick i fingret aldeless i onödan:( Men skönt att vara frisk till helgen. Mkt skoj
Imorgon ska jag,E och M nog på bio. M ville se "what hapends in vegas" men jag insisterade på "Dumpad", och efter hon sett trailern gick hon med på de. Den verkar så jävla rolig! Annars går jag fan själv.

Och U. den jäveln har skvallrat Jag dör nu på riktigt, det här är inte kul!. De var ett jävla skämt från min sida. åhh. Ringer det okänt nummer så kommer jag aldrig våga att svara. Fast jaa det problemet får jag ta då, kanske blir bra till slut ändå.

Naw. jag måste skiva om min lillebror (snart 11år) vi mätte häromdagen och vi har lika stora överarmar, jag vet inte vad det ska betyda men han kände sig iaf jätte bitig.Sedan sa han att det som är så bra med mig är att jag klipper gratis? söt lixom. Men sedan efter att ha sett min min och skrattat en halvtimme så sa han att jag var bra på att sminka mig och var omtänksam oxå. shyrre.

The sounds är ju coola - Fire

Don't you dare stay inside


Stockholm ligger öde och världen håller andan

Kan ju inte säga att jag är helt nöjd med min situation just nu.  Tror jag åkt på halsfluss, så idag är jag ledig från jobbet... :( och ska snart in till doktorn så jag kan få lite drugs. O jag som verkligen ville jobba. Måste försöka gå imorgon. Och bli frisk tills på lördag.

I söndags iaf så vaknade jag inte helt pigg, satt ute vid poolen, solade och läste en av de två böcker mina kära vänner tvingat på mig:) Sedan mötte jag upp E, J och hans kompis i stälje för att spela minigolf. Jag gillar inte ens minigolf och såklart kom jag sist med mina 200000poäng. well well. drog vidare och käkade på greken i Turinge.
och sedan hem.
Måndagen hade jag och E planerat en shoppingdag i sthlm. Trodde vi skulle kunna sitta på en uteservering och mysa med god lunch men det var så himla kallt att vi struntade i det. Fick bli gamla hederliga sandys ist. Efter ett tag slog även Lisa och Helena följe. Oh i missed them!

Head over heals for you

Jag orka inte sammanfatta lördagskvällen så jag snodde från Marikas blogg:
"Crazy kväll... Jag å Emma anlände lite sent till Tobbe, alla hade ätit och började bli starkt förfriskade. Det var jätte roligt, då var alla så glada och energiska. (Borde alltid komma så sent..)
Jätte mysigt ute, kändes nästan som en sommarkväll med grillar och kubb. Längtar verkligen efter att sommaren ska börja på allvar.. Högtalarna pumpade ut grym musik och snart var dansgolvet fullt. Alla hoppade och studsade vilt, Justin Timberlake dans och Fia-med-knuff. Roligt att träffa alla gamla vänner igen, fick många minnen från andra somrar med vilda upptåg..
Jag körde hela kvällen, så jag åkte fram och tillbaka til Södertälje men kom till festen vid bra tillfällen då allt roligt hände. Vattenpipan åkte fram och det luktade bränd plast i hela huset. Så alla satt ute och puffade på, (det är verkligen sommar då.) Så här fram mot sommaren blir alla lite extra flörtiga och alla fick nog sina ragg på lite olika håll. Jag och Oscar gick promenad i månskenet för ett försök att nyktra till lite, ja, det gick lite sådär..
Kärleken spirade igår!"
image14

Kan ju tilllägas att hon körde över en grävling på motorvägen. och fick sladd när hon körde som en tjuv på gruvägen precis då jag filmar. Den filmen kommer inte till allmän beskådning! haha

Och eftersom M och jag alltid bråkar om vi ska ha svartvita eller färg bilder så blev de en liten blandning av de den kvällen.

 


Våra störda polare har "gjort en hit" :


Fredagkväll

Jag är lite mer än glad idag.
Sommarväder ute. Synd att man inte ens tål att gå ut idag. Men det var det värt. Igår efter jobbet kom M1 och M2 hem till mig. käkade pizza, gjorde iording oss och röjde mitt rum. Gick ut vi 8 för att dra iväg till olearys, träffade Johanna, Nathalie, Angelica och en annan tjej som jag tyvärr glömt namnet på nu. Tog en rosa pantern och satt och filade på en utlandsresa till sommaren. Därefter klickklackade vi till Saint, dock droppade tre av så till slut var det bara J, M,M och jag. Jag har bestämt att det ska bli mitt nya hak, jätte trevligt folk, mojitos och pornstar drinkar!
Sedan tillbaka till olle, träffade gamla bekanta som var på jävla bra humör! Tyvärr var det inte så mkt folk ute och efter att J 1 hade gått hem, så  smsade E. om att vi skulle dra till tk istället, M1 och jag tvekade då fan inte.
Väl där var det oxå typ dött. haha. så vi hade lite fest där med Annie,Christine, J, E, H, en 40taggare (kvinna) och ...... =)
A och C drog ganska snabbt, tråkigt att man inte hann träffa dem mer.
Vi andra väntade tills de hade stängt igen baren och sedan drog alla på efterfest hos 40taggaren (galen kvinna, men as skön, några av killarna kände tydligen henne), vi alla 86/85or och hon i hennes lägenhet! Sjukt. Men hon var stencool och hade snygg skosamling. 
Blandades asgoda drinkar och lyssnade på grym musik. Sedan tröttnade M på sitt ragg och drog hem, kvinnan "gaffade" H i sängen och jag, ...... , J2 och E gick hem till dom. Blev lurad att det bara var 300m när de i själva verket var 3km! Men det var en mysig promenad förutom att jag nästan blev puttad ner från ett stup av J. Kom nog hem till dem vid 6, satt och snackade sedan gick E och J in till sig och la sig......



  
Kul att man sovit i 2tim idag, jag är inte van och jag är för gammal tror jag. Vaknade relativt tidigt som jag alltid gör när jag varit ute, blev meddragen till max och käkade. Sedan ringde jag M som fick komma och hämta mig.
Och nu är det tydligen så att jag ska börja göra iordning mig så ska vi dra på hemmafest hos T.

vad ögon och öron klarar av

 

jaha man kanske ska ha en bild på vem som har bloggen. haha

image3

Nu ska jag iväg till jobbet. Först massage sedan lång dag med klippningar och lite färg tror jag det var.

I rest my case

hej hallå å godnatt! Nu börjar jag bli irreterad på mig själv. På en och en halv vecka har jag laddat på min mobil med 500 spänn! annars brukar det var ca 125 spänn. o varför? jo för att ja ska promt och trevligt svara och smsa med alla. Folk på jobbet tycker att jag är cepe och försöker på riktigt komma på nya ideer att sno min telefon och aldrig lämna tillbaka den! Men jag har hittat min gömma!

Lr ännu värre. att man ska börja träna. Min vän är nyutbildad PT och skulle gärna se att den här 50kg's coladrickande, nyblivna feströkaren satte lite fart och började käka som en helt vanlig bodybuilder och drog några upprepningar på gymmet ett par gånger i veckan. Jätte snällt verkligen men vi får se.

Livet. Det kan iaf förändras på en sekund. Det enda som är säkert är förändringen (god vän som sagt de, hade önskat att jag kommit på det själv. haha).

God natt  :)

What happends in Gävle, stays in Gävle

Igår var vi alla bruds, (okej nästan) hos T och firade henne för andra helgen irad. Käkade, drack vin, rökte och ljög. Var nog där till halv elva, gjorde sällskap med A och M till stationen mötte upp en söt person . Umgicks några timmar och drog sedan till M mitt inatten. Fick skjuss av henne när hon skulle till jobbet så nu är man lagom sliten:)


Funderar på att dra och köpa en stereo idag. Pallar inte med att lyssna på musik på datorn längre. Old school jag vet.

Oh! Får inte glömma att skriva om den galnaste helgen jag någonsin varit med om! Haha. Gävle, jag och M åkte med Malin och skulle överaska T på hennes födelsedag, hon visste bara om att Malin skulle komma, så när hon gick ut för att möta henne så hade vi hoppat ur bilen innan. Supriesade henne rejält när vi kom skrikandes! Sedan var helgen igång;)
På fredagen satt vi bara och myste i T's lilla studentlägenhet och fortsatte rödvinskarriären. Dagen efter vaknar jag och M (som får ligga i köket på en uppblåstbar madrass, som för övrigt täcker upp hela köket) av att brandalarmet går!! Lr nej det var visst bara en sjukt irriterande porttelefon, varpå 2 min senare de rusar in massa studentbrudar som ska sjunga för T. Efter pannkakstårtfika m.m så drog vi till stan och shoppade. Bigtime shopping för mig (tänkte på alla stålar som kommer rulla in så jag shoppade loss,haha). miss sixty jeans, toppar, väska, underkläder o två par skor....

På kvällen testade jag mina nya linser... fuck va äckligt det är men dock så coolt. Grillade med alla tjejer ute på gården, var ett killgäng som oxå hade grillfest ute..som tyvärr mest satt och skratta åt oss för att vi inte kunde grilla! Haha. ne men de va astrevliga;)
Sedan drog vi in till en av brudarna (nu var vi ca 15pers) körde lite sköna låtar, sedan var det allsång på bussen in till Gävle centrum (tänker inte skriva va vi sjöng, "Vild....... " haha). Väl framme vid Heartbreak kom vi nästan inte in men några av de äldre brudarna fick dra lite rövarhistorier så gick de.
Kan ju säga att gävle slår stälje med långa längder. Grym musik, skönt folk, snygga killar (opps, lallala), vid stängningstid styrde vi klackarna mot efterfest hos T's killkompis ;-) Dagen efter blev en skön slappdag, sedan bilade vi hem med stereon på högsta volym!


Sedan har det varit fullt upp,. jobbat och pussat på mina älsklingar som varit hemkommna från Cypern. Valborg var oxå väldigt intressant;) haha. å gud, jag ska tagga ner nu. på riktigt. de här håller inte. Lr gör de de?;)

Puss på er.

RSS 2.0